Jämför priser på

biljetter och paketresor

Alla fotbollsbiljetter på samma ställe

Fotbollsbiljetter.se är en jämförelsesida för fotbollsbiljetter och paketresor där man snabbt kan jämföra olika erbjudanden från olika svenska biljettföretag och resebyråer. Du kan jämföra allt från lösa matchbiljetter till kompletta paket med hotell och flyg.

Vare sig du är ute efter biljetter till ditt favoritlag i någon av de stora ligorna eller till landslagets matcher så finns de företag som säljer biljetter till matchen listade på sajten. I nuläget är ca 20 företag listade på sajten och vi jobbar hela tiden med att presentera hela utbudet av biljetter från samtliga försäljningsställen.

Sök efter lag eller liga för att enklast leta dig fram till en match som verkar intressant. Jämför priser och vad som ingår i de olika alternativen. Klicka dig vidare till försäljarens hemsida för att se mer detaljer kring ditt val.

Genom att klicka på info-ikonen bredvid erbjudandet så kan du se mer information om vad som ingår i priset. Det som kan skilja är till exempel vilken typ av biljett, typ av hotell, eller om företaget är en officiell partner med klubben. Det kan också ingå mat, stadium-tur eller inträde på klubbens museum.

Sök efter ditt favoritlag eller ett spännande resmål.

Jämför erbjudanden från olika biljettförsäljare.

Välj den biljett eller paket som passar dig bäst.

Kontakta oss eller försäljaren om du har frågor.

En guide till fotboll i Europa

Notera att Fotbollsbiljetter.se inte själva säljer biljetter utan är endast en tjänst för att lättare överblicka utbudet av biljetter. Saknas någon match eller har du tips på förbättringar så tar vi tacksamt emot förslag, kontakta oss enklast via kontaktformuläret i botten på sidan.