Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Efl Cup biljetter

Det finns just nu 0 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Efl Cup

Se Efl Cup live på

Ta chansen att se Efl Cup spela hemma på , upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Efl Cup biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Efl Cup Spelschema 2022 | 2023

Fakta om Efl Cup

Den engelska ligacupen heter för närvarande EFL Cup efter English Football League. Cupen är öppen för alla fotbollsklubbar i det engelska ligasystemet och år 2013 hade cupen spelats 53 säsonger utan avbrott. Ligan har haft många olika namn allt medan huvudsponsorerna bytts ut, till exempel: The Milk Cup, The Coca Cola Cup och The Capitol One Cup.

Precis som FA-cupen är turneringen en utslagstävling, men till skillnad mot FA-cupen får bara de 92 klubbarna från den professionella ligan vara med i turneringen. Förutom äran att vinna tävlingen kvalificerar sig även vinnaren till spel i UEFA Europa League. Har den vinnande klubben redan kvalificerat sig för spel genom en liga placering, så går platsen till den som kommer tvåa. Den engelska fotbollen har tre olika pokaler, som de olika klubbarna kan kämpa om, men eftersom det rör sig om relativt låga prissummor, i jämförelse med Champions League, FA-cupen och en Premier League titel, har denna turnering oftast en lägre prioritering hos de större klubbarna. Detta har lett till att klubbarna från högsta divisionen skickat lag med ungdomsspelare, som sedan förlorat matcherna mot lagen från de lägre divisionerna. För klubbarna i botten halvan av Premier League är engelska ligacupen däremot attraktiv, eftersom det kan innebära en möjlighet att få en plats att spela i en europeisk turnering och den ära som det innebär.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5