We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Efl Cup biljetter

Precis som FA-cupen är turneringen en utslagstävling, men till skillnad mot FA-cupen får bara de 92 klubbarna från den professionella ligan vara med i turneringen. Förutom äran att vinna tävlingen kvalificerar sig även vinnaren till spel i UEFA Europa League. Har den vinnande klubben redan kvalificerat sig för spel genom en liga placering, så går platsen till den som kommer tvåa.

Den engelska fotbollen har tre olika pokaler, som de olika klubbarna kan kämpa om, men eftersom det rör sig om relativt låga prissummor, i jämförelse med Champions League, FA-cupen och en Premier League titel, har denna turnering oftast en lägre prioritering hos de större klubbarna. Detta har lett till att klubbarna från högsta divisionen skickat lag med ungdomsspelare, som sedan förlorat matcherna mot lagen från de lägre divisionerna.

För klubbarna i botten halvan av Premier League är engelska ligacupen däremot attraktiv, eftersom det kan innebära en möjlighet att få en plats att spela i en europeisk turnering och den ära som det innebär.

efl cup Spelschema 2021/2022

VS
Emirates Stadium EFL Cup
VS
Stamford Bridge EFL Cup
VS
Wembley Stadium EFL Cup
VS
Wembley Stadium EFL Cup