Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Everton biljetter

För närvarande erbjuder 0 företag biljetter och paketresor med Everton.

Se Everton FC live på Goodison Park

Ta chansen att se Everton FC spela hemma på Goodison Park, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Everton FC biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Everton FC - Everton Football Club, också kallad "The Toffees, The Blues, The School of Science, The People's Club". Klubben grundades 1878 i Liverpool och spelar sina hemmamatcher på Goodison Park med en kapacitet på 40 157 sittplatser.

Everton Spelschema 2023 | 2024

Biljetter och resor

Ett riktigt gammalt lag att heja på

Historien är oerhört viktig för Everton Football Club och klubben är med all rätt stolt över sina prestationer. Den betydande framgången som spelarna och ledarna i det förflutna åstadkom för klubben gör den till den klubb den är idag. Även om Everton Football Club har all anledning att fundera över sin tidigare framgångar, tänker de förstås också på framtiden och de arbetar ständigt på att förbättra sin image i fotbollens värld. Scenerna på Goodison Park bjuder in dig till att utforska och ta del av fotbollens värld. Tveka inte att boka dina fotbollsbiljetter nu för att bli en del av Everton Football Club och deras resa. Vi erbjuder dig chansen att uppleva Goodison Park, klubbens hemmaarena, på plats med en unikt designad turné. Denna plats är historisk i en fotbollskontext, och är ett måste för varje sant Everton fan.

Köp dina fotbollsbiljetter och kom för att se bakom kulisserna på Goodison Park, inklusive spelarloungen och omklädningsrummen. Arenan är 100 år gammal vilket bidrar till en solid känsla av historia och fotbollstradition. Fotbollsmagin på stadion kommer definitivt omfamna dig och få dig att vilja återvända igen och igen. Den här platsen är en spännande upplevelse även för icke-fans av Everton Football Club eftersom detta också är ett historierelaterat besök. Att köpa dina fotbollsbiljetter idag kan garantera dig massor av positiva känslor under din tid i Liverpool. Det är till och med så att en resa till Liverpool inte kommer vara komplett utan att se en Everton match. Gör dig förberedd för säsongens mest fantastiska ögonblick i fotboll. I Liverpool är fotboll en central del av historien så köp prisvärda biljetter och kom till staden som symboliserar fotboll och musik.

Fakta om Everton

Everton Football Club, som bildades 1878, och som spelar i engelska Premier League är ett av de äldsta lagen som spelar i Englands högsta division idag. Klubben spelar sina hemma matcher på Goodison Park och de har varit ett regelbundet inslag i den övre delen av ligasystemet i engelsk fotboll i 110 år.

Den engelska fotbollsligan grundades 1888 och Everton Football Club var en av de första lagen som gick med. Klubben vann sedan ligatiteln ett par säsonger senare. Under sin långa period bland toppen av engelsk fotboll har klubben vunnit First Division ligatiteln nio gånger, fast i nutid har klubben misslyckats med att utmana titeln. Försäljningen av fotbollsbiljetter har alltid varit hög, oavsett liga position, tack vare att klubben har många lojala fans. Klubbens lojala supportrar, som även kallas för Evertonians, har varit tvungna att vänta länge på en pokal. Den senaste pokalen klubben vann var 1995, då man vann FA-cupen och just precis undvek nedflyttning från Premier League. Everton Football Club är baserade i Liverpool och klubben har en het långlivad rivalitet med den lokala Premier League rivalen Liverpool Football Club. Priset för fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna ligger mellan 54 pund och 36 pund, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan. Staden Liverpool, som blev utnämnd till Europas kulturhuvudstad (European Capital of Culture) år 2008 har mycket att erbjuda resenären. Kända attraktioner inkluderar galleriet Walker Gallery, världsberömda sjöfartsmuseet Maritime Museum, museet Titanic Museum och katedralen Liverpool Cathedral. ?

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5