Fotbollsresor

Jämför bolag som säljer fotbollsresor

Fotbollsresor har blivit ett alltmer populärt sätt att resa, varje helg reser ett stort antal fans från Sverige för att uppleva sitt favoritlag live på sin hemmaarena. Till de mest populära destinationerna hör Premier League i England, La Liga i Spanien, Serie A i Italien, Bundesliga i Tyskland eller Cup-fotboll såsom Champions League och Europa League.

På den här sidan kan du jämföra priser på fotbollsresor från ett stort antal resebyråer, på så sätt får du en överblick över vad som finns tillgängligt för just det laget eller den matchen du är intresserad av att besöka. Välj om du vill köpa endast en matchbiljett eller om du vill köpa en paketresa, där hotell och flyg ingår. Jämför sedan resebyråernas och biljettförsäljarnas olika priser och innehåll.

Vår sida har funnits i över 10 år och vi har samarbetat med företagen som listas här under en lång tid. Vårt mål är att göra det enklare för dig som ska ut och resa, vi vet att som framförallt förstagångsresenär kan det vara svårt att veta var man ska leta. Har du frågor kring vår tjänst kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt som möjligt, vid mer specifika frågor kring din fotbollsresa hänvisar vi till försäljarna av resorna.

Samtliga fotbollsresor med det Svenska landslaget finns också med på vår sida, vi listar allt från vänskapsmatcher, kvalmatcher till EM- och VM-slutspel.

FAQ

Jag kan inte hitta biljetter till en specifik match

Detta kan bero på att matchen ännu inte lagts upp av någon försäljare, alternativt att matchen inte är tillräckligt efterfrågad. Kolla om biljetter går att köpa direkt från klubben via deras officiella hemsida.

Har inte fått någon bekräftelse

Detta kan bero på antingen att resebyrån har missat detta eller att det ligger ett mail i din skräpkorg. Kontrollera skräpkorgen, finns den inte där så kontakta företaget som köpte biljetten/paketet av.

Det står olika matchdatum för en specifik match på er sida och försäljarens sida

Detta kan bero på matchen har flyttats och att det nya datumet inte är uppdaterat på alla ställen. Kontrollera alltid speldatum på lagets officiella hemsida, det är den allra trovärdigaste källan.

När släpps spelschema för höstens matcher?

Detta varierar något, franska ligan brukar komma i mitten av juni, engelska ligorna släpps runt midsommar och resterande under juli. Tänk på att de spelscheman som släpps först är preliminära och datum för många matcher kommer att ändras innan ligorna drar igång.

Kan man köpa presentkort av er?

Nej, presentkort köper du direkt av biljettförsäljaren/resebyrån.

Vågar man boka med dessa bolag?

Vi har samarbetat med majoriteten av bolagen under många år och skulle inte lista företag som inte levererar vad de lovar.

Jag sitter i rullstol, hur köper jag biljett?

Vi rekommenderar att du kontaktar klubbens biljettförsäljning direkt för mer information kring detta. Den hittar du via deras officiella hemsida.

Vad innebär officiell partner?

Officiell partner innebär att resebyrån har tecknat ett direkt avtal om att få sälja biljetter/fotbollsresor med laget i fråga. Dvs helt utan mellanhänder.

Vi är 30 personer som vill köpa biljetter till en match

Vi rekommenderar att ni mailar direkt till ett antal resebyråer med offertförfrågan.

Villkor

Vår ambition är att lista alla biljetter och paket från samtliga resebyråer. Vi strävar efter att alla priser och all övrig information ska vara korrekt, samt att alla listade resebyråer ska vara seriösa. Dock kan vi inte garantera att så är fallet. Fotbollsbiljetter.se tar inte något ansvar för eventuella problem som informationen vi presenterar, kan orsaka för resenären.

Har du råkat ut för något problem är vi tacksamma över om du rapporterar det till oss, så att vi kan rätta till felaktig information.

Trots att Fotbollsbiljetter.se alltid gör sitt yttersta för att priser och annan information ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Resebyrån kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Fotbollsbiljetter.se utan det är alltid den information som återfinns hos resebyrån som gäller.