Fotbollsresor till London

London är ett av de mest populära resmålen för fotbollsresenärer, i staden finns många lag vilket gör det möjligt att se mer än bara en match på resan.

I norra London finner man White Hart Lane där Tottenham spelar och Emirates Stadium där Arsenal har sin hemvist. I de västra delarna så kan du besöka Stamford Bridge och se Chelsea spela och på den östra sidan spelar West Ham på nybyggda Olympiastadion.

Förutom de här storlagen så finns fler lag i både Premier League, Championship och lägre divisioner. Några av dessa är QPR, Fulham, Charlton, Millwall och Crystal Palace.

 

London är ett väldigt tacksamt resmål på många sätt.

Ett bra upplägg är att flyga dit på lördag f.m och se en match på lördag samt en på söndag, därefter flyga hem antingen sent söndag eller på m-Cup, FA-Cupen, Europa League och Champions League.är ternativ på resor till London är att spana in en Cup-match, kanske spelar åndag.

 På vår sajt kan du jämföra alla fotbollsresor till alla lag i London, ett tips för att hitta billigare alternativ på resor till London är att spana in en Cup-match: EFL-Cup, FA-Cupen, Europa League och Champions League.