Fotbollsresor

Fotbollsresor - Jämför bolag som säljer fotbollsresor

Den här sajten har funnits sedan 2005 och har hela tiden haft som målsättning att vara en utgångspunkt för dig som ska ut och resa. Oavsett om du söker lösa matchbiljetter, resepaket med hotell eller kompletta fotbollsresor där även flyg ingår.

Våra partners som ligger med på sajten med sina erbjudanden säljer allt från matchbiljetter till paketresor med hotell och flyg. Det är alla svenska företag som hjälper er vare sig ni är på väg till ligafotboll såsom Premier League i England, La Liga i Spanien, Serie A i Italien, Bundesliga i Tyskland eller Cup-fotboll såsom Champions League, Euro League eller något annat.

Samtliga fotbollsresor med det Svenska landslaget finns också med här, just nu är det högaktuellt med kval till Fotbolls-VM i Brasilien 2014 och det är en hel del spännande vänskapsmatcher också under säsongen 2012/2013.

Fotbollsresor har blivit en jättepopulär resform för oss svenskar, på senare tid har Zlatans lag, Milan, Inter, Barcelona och Juventus varit väldigt populära. England och Premier League har länge varit ett av våra favoritdestinationer. Kanske är det Tipsextra som en gång gjorde oss så intresserade av ligan!

Vanliga frågor om fotbollsresor

Ingår flyg i alla fotbollsresor?

Nej, det säljs fotbollsresor både med och utan flygbiljetter. När du gjort en sökning efter fotbollsresor på ditt favoritlag kommer det i sammanställning finnas information om flyg ingår eller ej i priset .

Går det att köpa enbart matchbiljetter?

Ja, du kan köpa enbart biljetter till de matcherna, välj då att titta på katerorin Matchbiljetter som är den första i träfflistan.

Finns det fotbollsresor som inte visas på fotbollsbiljetter.se?

Det finns ett fåtal som inte är med ännu på sidan, men de allra flesta är med och samtliga bolag är svenska.

Kan man köpa presentkort av er?

Eftersom vi inte säljer biljetter och paket själva utan endast länkar vidare till försäljarna så erbjuder vi inte det, flertalet av bolagen som är med på sidan gör dock det så enklast är att kontakta det företag som du tycker verkar intressant.

Läs mer om: fotbollsresor till London

FAQ

Kan man köpa fotbollbiljetter direkt av er?

Nej, vi säljer inte biljetter utan listar enbart utbudet hos de svenska resebyråer som aslutit sig till tjänsten.

Varför är inte alla resebyråer med?

Alla resebyråer på den svenska marknaden är välkomna att ansluta sig men ännu är vi inte riktigt där. Vi arbetar dock för att ansluta fler resebyråer och du får gärna tipsa din resebyrå om att vi finns.

Vad är en prisagent?

En prisagent är en tjänst som samlar in prisinformation från ett stort antal aktörer på en marknad. Prisagenten sammanställer sedan informationen för konsumenten enkelt skall att hitta det bästa priset.

Varför är biljetterna dyrare än det som står på lagets hemsida?

Till de populära lagens matcher måste resebyråerna köpa biljetter via en biljettagent som i sin tur köper biljetterna av klubben eller någon biljettagent. De extra mellanhänderna gör att biljetterna blir betydligt dyrare än de som säljs direkt av klubben.

VILLKOR

Vår ambition är att lista alla biljetter och paket från samtliga resebyråer. Vi strävar efter att alla priser och all övrig information ska vara korrekt, samt att alla listade resebyråer ska vara seriösa. Dock kan vi inte garantera att så är fallet. Fotbollsbiljetter.se tar inte något ansvar för eventuella problem som informationen vi presenterar, kan orsaka för resenären.

Har du råkat ut för något problem är vi tacksamma över om du rapporterar det till oss, så att vi kan rätta till felaktig information.

Trots att Fotbollsbiljetter.se alltid gör sitt yttersta för att priser och annan information ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Resebyrån kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Fotbollsbiljetter.se utan det är alltid den information som återfinns hos resebyrån som gäller.