We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Fulham biljetter

Det finns just nu 4 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Fulham

Ta chansen att se Fulham FC spela hemma på Craven Cottage, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Fulham FC biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Fulham FC - Fulham Football Club, också kallad "The Cottagers, The Whites, The Lilywhites". Klubben grundades 1879 i London och spelar sina hemmamatcher på Craven Cottage med en kapacitet på 25 700 sittplatser.

Fulham Spelschema 2021/2022

VS
The Den Championship
VS
Craven Cottage Championship
VS
Craven Cottage Championship
VS
Craven Cottage Championship
VS
Craven Cottage Championship
VS
Loftus Road Championship

Fulham Biljetter och resor

Fulham Football Club etablerades 1879 och är det äldsta laget från London som spelar i Premier League. Den här fotbollsklubben innehar ett stort mått av äkthet och gedigen tradition i den engelska fotbollens historia. Köp därför dina fotbollsbiljetter idag så att du kan få chansen att titta på en match med det här laget, och njuta av äktheten i rika engelska traditioner i fotboll. Dessutom är fotbollsklubben ledande i samhället när det kommer till idrott tack vare sin Football Club Foundation. Den här välgörenhetsstiftelsen strävar efter att alla kan skapa sig ett bättre liv genom den förmedlande kraften i idrott. Football Club Foundation har lyckats förändra livet för många ungdomar i en positiv riktning.

Vid Fulhams arena kan du dessutom ordna dina egna affärsmöten och evenemang. Företagskunder kan kombinera nöjet att titta på en match med Fulham Football Club med att organisera en produktlansering eller konferens. Då presentationen är essentiell vid sådana event, är teknologin som erbjuds företagskunder av hög standard för att möta det ständigt ökande behovet. Boka dina biljetter i förväg för att säkra din vistelse i London. En annan funktion som finns på Craven Cottage, Fulhams hemmaarena, är en zon för barn där de yngsta kan njuta av kvalitetstid medan föräldrarna utforskar historien om fotbollsklubben. Det är viktigt att nämna att du har möjlighet att engagera dig närmare och träffa spelarna. Detta bidrar till den unika känslan av spänning som det innebär att vara ett hängivet fan av Fulham Football Club.

Fakta om Fulham

Klubben bildades år 1879 och är en av de äldsta klubbarna i den engelska fotbollsligan. Klubben har sin bas i stadsdelen Hammersmith and Fulham i sydvästra London. Faktum är att klubben, som också kallas för the Cottagers, är den äldsta klubben från London, som fortfarande är aktiv i den högsta ligan.

Klubben är också känd för att den egyptiska oljemagneten Mohamed Al-Fayed tog över klubben år 1997. Efter ett antal rekordköp kunde man sätta ihop ett drömlag och med Ray Wilkins som manager och Kevin Keegan som direktör, så har klubben kunnat njuta av stora framgångar.

År 2001 återvände Fulham till den högsta divisionen i engelsk fotboll för första gången sedan 1968, efter den tredje uppflyttningen under fem säsonger. Walesaren Chris Colman hjälpte klubben att stabilisera en plats i engelska Premier League och säkerhetsställa att man blev ett etablerat lag inom fotbollseliten, vilket även innebar att biljettförsäljningen ökade under processen.

Priset för fotbollsbiljetterna till hemmamatcher ligger mellan 79 pund och

49 pund, beroende på var man sitter på arenan och vad för slags match laget man spelar.

Fulham Football Club ligger vackert i hjärtat av sydvästra London och har mycket att erbjuda sina besökare. Kända attraktioner inkluderar: floden Themsen, The Franco, tv-studion BBC television Centre och konsertlokalen

The Hammersmith Odeon.

Billigaste hemmamatchen

VS
fr 590 kr Läs mer

Dyraste hemmamatchen

VS
fr 590 kr Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här
4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5