Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Liverpool biljetter

För närvarande erbjuder 1 företag biljetter och paketresor med Liverpool.

Är du ute efter Liverpool FC biljetter så har du kommit till rätt ställe, här kan du enkelt jämföra olika biljetter till Liverpools hemmamatcher från olika försäljningsställen.

Hur köper man Liverpool biljetter?

Liverpool är en av de absolut mest populära fotbollsklubbarna i Europa och att få tag i en matchbiljett är inte det lättaste, särskilt till de stora matcherna. Är man medlem i klubben finns möjlighet att ansöka om biljetter men det smidigaste sättet är att köpa via en av de företag som listas här på sajten.

Jämför alla biljetter med Liverpool FC

Det är stor skillnad på priserna beroende på var på läktaren du vill sitta, oftast är högt uppe på kortsidan det billigaste alternativet och långt ner på långsidan det allra dyraste. Vi listar de billigaste alternativen här på sajten och ofta har de listade biljettförsäljarna mer att erbjuda på sina respektive hemsidor.

Fotbollsresor till Liverpool

Som alternativ till att köpa endast fotbollsbiljetter finns möjligheten att köpa kompletta fotbollsresor med Liverpool här på sajten. Välj hotell och flygbolag och få allt i ett och samma paket. Kontrollera också vilka garantier den aktuella resebyrån har.

Anfield, Liverpool

Tänker man på Anfield är det svårt att inte tänka på ”You'll never walk alone” som sjungs av drygt 54 000 åskådare innan matchen. Den nyligen renoverade arenan är ett besök för den som är intresserad av fotboll oavsett om man är ett Liverpool fan eller inte.

Liverpool Spelschema 2023 | 2024

Liverpool FC biljetter

Liverpool är ett av topplagen i Premier League och en mycket populär klubb internationellt sätt. Boka enkelt dina Liverpool-biljetter via någon av våra samarbetspartners, förutom möjligheten att köpa en komplett fotbollsresa finns också alternativet att köpa endast matchbiljetter. Välj en match i listan och jämför de olika resebyråernas och biljettförsäljarnas priser. Oavsett om du vill se "The Reds" i ligan eller någon cup så kan du hitta biljetterna här på sidan.

Om Liverpool FC

Liverpool är ett av topplagen och en av de största och rikaste klubbarna i Europa och har på senare tid efter tillskott som Mohamed Salah, Jürgen Klopp och Virgil Van Dijk lyft sig ytterligare en nivå. Klubben grundades 1892 och är ett av de mest framgångsrika klubbarna i England med 18 ligavinster och 5 stycken Europatitlar, storhetstiden var under 70- och 80-talet och 1984 vann man trippeln, dvs: Ligan, Ligacupen samt Europacupen (Det som idag kallas för Champions League).

Anfield Road

Liverpools hemmaarena, Anfield Road, andas fotboll och varje match inleds med mäktiga ”You’ll Never Walk Alone”. Det är en mäktig atmosfär på och omkring arenan och något som måste upplevas framförallt om Liverpool FC ligger dig nära hjärtat. Anfield ligger i den nordöstra delen av staden, i närheten av Stanley Park och har numera efter ombyggnation en kapacitet på 54 074 åskådare. Stadion ligger på gångavstånd från centrum och nås enkelt via kollektivtrafik.

The Merseyside Derby

Derbyt mot lokalkonkurrenten Everton är en stor match för Liverpool-supportrarna, det är ett förhållandevis fredligt möte jämfört med många andra derbyn. Det mest laddade mötet är dock matchen mot den stora rivalen Manchester United, till denna match brukar biljettpriserna dra iväg lite på grund av det stora intresset i matchen.

Hur mycket kostar Liverpool biljetter?

På denna sida ser du priser för varje enskild match och kan enkelt se vilken nivå priserna ligger på, din plats på arenan och vilka motståndarna är påverkar priset.

Hur får man biljetter till Liverpools bortamatcher?

Väljer du att se ditt lag i en bortamatch så kan du räkna med lojala och hängivna fans. Vi listar både priser och fotbollsresor till hemma- och bortamatcher på vår sajt.

Biljettinformation

http://www.liverpoolfc.com/tickets/how-to-buy-tickets

Biljetter och resor

Säsongens bästa erbjudanden på fotbollsbiljetter till liverpool fc:s matcher

Efter att ha vunnit fem europeiska cuper så är Liverpool FC ett legendariskt brittisk lag. Klubben åstadkom en stor del av sin framgång under 1970- och 1980-talen. Hitta de bästa erbjudandena på fotbollsbiljetter så att du kan titta på en match med ditt favoritlag Liverpool. Missa inte chansen att besöka Liverpool, som inte bara är hemstaden för fotbollsklubben, men också The Beatles hemstad. Musikälskare kan njuta av en rundtur i en värld av inspirerande musik som skapats av det populära bandet. I Liverpool kan du känna magin skapad av de tusentals supportrar som finns till fotbollsklubben. Anfield, Liverpool FC:s arena, har kapacitet att ta in över 54 074 personer vid fullsatt, så du kan föreställa dig atmosfären där.

Att boka fotbollsbiljetter nu kan ge dig en unik möjlighet att få veta mer om staden Liverpool. Det är en stad som du kan njuta av när som helst på året. På en ljus, solig dag är Liverpool stads ”sightseeing” buss ett bra alternativ för att få dig på bra humör och ladda dig med positiva känslor. Dessutom kan du besöka de två katedralerna som finns i staden. En stad med två katedraler utlovar en autentisk upplevelse för alla besökare. Det finns många som hävdat att fotboll är Liverpools andra religion och det kan nog ligga någonting i det. Hitta säsongens bästa erbjudanden på fotbollsbiljetter till Liverpool FC:s matcher. Du kommer att bli positivt överraskad av det stora antalet människor som vill besöka Liverpool.

Fakta om Liverpool

Liverpool Football Club, som är baserad i nordvästra England, är en av de största klubbarna i engelsk fotbollshistoria. Klubben är ett av de framgångsrikaste i Englands högsta division och de har vunnit mer europeiska pokaler än någon annan engelsk klubb. Det är inte konstigt att deras biljetter går åt som smör i solsken.

Liverpool är främst känt för sina framgångar på 1970- och 1980-talet, när karismatiska managers som Bill Shankly och Bob Paisley, hade stora framgångar både i nationella och europeiska turneringar. Fotbollsbiljetterna till laget, som spelar på Anfield, är några av de mest eftertraktade inom engelska Premier League. Med imponerande 18 ligatitlar sedan klubben grundades år 1882 är de knappast några ovana vinnare. Dessutom kan klubben lägga till ytterligare sju FA-cup vinster och 8 Liga cup pokaler till sin imponerade samling. Klubben har en långlivad rivalitet med Premier League laget Manchester United och ett hetsigt lokalderby med Everton Football Club, som också är baserade i Liverpool. Klubben har haft sin beskärda del av tragedier, då de har varit inblandade i två av de största olyckorna inom fotbollshistorien under senare tid. Den första olyckan skedde 1985, när 39 supportar dog på Heysel Stadium, då en vägg kollapsade under en match mot Juventus. Den andra olyckan skedde 1989, då 96 Liverpool supportar klämdes ihjäl på ståplatsläktaren på Hillsborough stadium. Biljetter till hemmamatcherna kan kosta från 52 pund till 38 pund beroende på vilka motståndarna är. Staden Liverpool, som år 2008 utsågs till European Capital of Culture (Europas kulturhuvudstad) har mycket att erbjuda alla fotbollsfans; det världsberömda sjöfartsmuseet Maritime Museum, konstgalleriet Walker Gallery, Titanic museet och Liverpools katedral, Liverpool Cathedral.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5