Liverpool biljetter

Jämför alla Liverpool biljetter

Det finns just nu 22 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Liverpool

Se Liverpool FC live på Anfield

Ta chansen att se Liverpool FC spela hemma på Anfield, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Liverpool FC biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Liverpool FC - Liverpool Football Club, också kallad "The Reds". Klubben grundades 1892 i Liverpool och spelar sina hemmamatcher på Anfield med en kapacitet på 54 074 sittplatser.

Spelschema 2017/2018

24 feb
Liverpool vs West Ham
Anfield
Premier League
1 378 kr
Läs mer
3 mars
Liverpool vs Newcastle
Anfield
Premier League
1 629 kr
Läs mer
6 mars
Liverpool vs Porto
Anfield
Champions League
2 195 kr
Läs mer
10 mars
Manchester United vs Liverpool
Old Trafford
Premier League
2 893 kr
Läs mer
17 mars
Liverpool vs Watford
Anfield
Premier League
1 287 kr
Läs mer
31 mars
Crystal Palace vs Liverpool
Selhurst Park
Premier League
2 469 kr
Läs mer
7 apr
Everton vs Liverpool
Goodison Park
Premier League
1 858 kr
Läs mer
14 apr
Liverpool vs Bournemouth
Anfield
Premier League
1 434 kr
Läs mer
21 apr
West Bromwich vs Liverpool
The Hawthorns
Premier League
1 873 kr
Läs mer
28 apr
Liverpool vs Stoke
Anfield
Premier League
1 581 kr
Läs mer
5 maj
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
3 715 kr
Läs mer
13 maj
Liverpool vs Brighton
Anfield
Premier League
1 341 kr
Läs mer

Liverpool Biljetter och resor

Säsongens Bästa Erbjudanden På Fotbollsbiljetter Till Liverpool FC:s Matcher

Efter att ha vunnit fem europeiska cuper så är Liverpool FC ett legendariskt brittisk lag. Klubben åstadkom en stor del av sin framgång under 1970- och 1980-talen. Hitta de bästa erbjudandena på fotbollsbiljetter så att du kan titta på en match med ditt favoritlag Liverpool. Missa inte chansen att besöka Liverpool, som inte bara är hemstaden för fotbollsklubben, men också The Beatles hemstad. Musikälskare kan njuta av en rundtur i en värld av inspirerande musik som skapats av det populära bandet. I Liverpool kan du känna magin skapad av de tusentals supportrar som finns till fotbollsklubben. Anfield, Liverpool FC:s arena, har kapacitet att ta in över 54 074 personer vid fullsatt, så du kan föreställa dig atmosfären där.

Att boka fotbollsbiljetter nu kan ge dig en unik möjlighet att få veta mer om staden Liverpool. Det är en stad som du kan njuta av när som helst på året. På en ljus, solig dag är Liverpool stads ”sightseeing” buss ett bra alternativ för att få dig på bra humör och ladda dig med positiva känslor. Dessutom kan du besöka de två katedralerna som finns i staden. En stad med två katedraler utlovar en autentisk upplevelse för alla besökare. Det finns många som hävdat att fotboll är Liverpools andra religion och det kan nog ligga någonting i det. Hitta säsongens bästa erbjudanden på fotbollsbiljetter till Liverpool FC:s matcher. Du kommer att bli positivt överraskad av det stora antalet människor som vill besöka Liverpool.

Fakta om Liverpool

Liverpool Football Club, som är baserad i nordvästra England, är en av de största klubbarna i engelsk fotbollshistoria. Klubben är ett av de framgångsrikaste i Englands högsta division och de har vunnit mer europeiska pokaler än någon annan engelsk klubb. Det är inte konstigt att deras biljetter går åt som smör i solsken.

Liverpool är främst känt för sina framgångar på 1970- och 1980-talet, när karismatiska managers som Bill Shankly och Bob Paisley, hade stora framgångar både i nationella och europeiska turneringar.

Fotbollsbiljetterna till laget, som spelar på Anfield, är några av de mest eftertraktade inom engelska Premier League. Med imponerande 18 ligatitlar sedan klubben grundades år 1882 är de knappast några ovana vinnare. Dessutom kan klubben lägga till ytterligare sju FA-cup vinster och 8 Liga cup pokaler till sin imponerade samling.

Klubben har en långlivad rivalitet med Premier League laget Manchester United och ett hetsigt lokalderby med Everton Football Club, som också är baserade i Liverpool.

Klubben har haft sin beskärda del av tragedier, då de har varit inblandade i två av de största olyckorna inom fotbollshistorien under senare tid. Den första olyckan skedde 1985, när 39 supportar dog på Heysel Stadium, då en vägg kollapsade under en match mot Juventus. Den andra olyckan skedde 1989, då 96 Liverpool supportar klämdes ihjäl på ståplatsläktaren på Hillsborough stadium.

Biljetter till hemmamatcherna kan kosta från 52 pund till 38 pund beroende på vilka motståndarna är.

Staden Liverpool, som år 2008 utsågs till European Capital of Culture (Europas kulturhuvudstad) har mycket att erbjuda alla fotbollsfans; det världsberömda sjöfartsmuseet Maritime Museum, konstgalleriet Walker Gallery, Titanic museet och Liverpools katedral, Liverpool Cathedral.