We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Real Madrid biljetter

Det finns just nu 0 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Real Madrid

Real Madrid är ett av de allra populäraste lagen i Europa och Real Madrid biljetter är mycket attraktiva, vill du se Bale, Ronaldo med flera spela så är det en bra början att jämföra priserna från de olika biljettförsäljarna.

Du köper antingen direkt från klubbens hemsida eller av någon av de företag som listas här på sajten, antingen köper du endast biljetter till Real Madrids hemmamatcher eller ett paket.

Bästa sättet att få tag i de mest prisvärda biljetterna är att jämföra priser från samtliga försäljare, priserna kan skilja ganska mycket så det finns mycket pengar att spara.

Ett bekvämt och ibland även ett kostnadseffektivt sätt är att köpa en paketresa till Madrid där fotbollsbiljett, hotell och flyg ingår.

Upplev den mäktiga arenan som har en kapacitet på över 80 000 åskådare, för inbitna fans finns också både möjlighet till stadium tour, museum och shop i anslutning till arenan.

Real Madrid Spelschema 2020/2021

VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Estadi Ciutat de València La Liga
VS
El Madrigal La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Ipurua Municipal Stadium La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Estadio Manuel Martínez Valero La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Estadio El Sadar La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Mendizorrotza Stadium La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Estadio El Alcoraz La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
José Zorrilla Stadium La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Wanda Metropolitano La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Estadio Municipal de Balaídos La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Nuevo Estadio Ramon de Carranza La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Coliseum Alfonso Perez La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga
VS
Estadio Nuevo Los Cármenes La Liga
VS
Estadio San Mamés La Liga
VS
Santiago Bernabéu La Liga

Real Madrid Biljetter och resor

Den eviga motståndaren till Barcelona Football Club, den kungliga klubben i Spanien - kalla den vad du vill. En sak är säker: Real Madrid ger dig oförglömliga fotbollskänslor. När klubben grundades under 1902 kallades faktiskt Real Madrid för Madrid Football Club. Men år 1920 lades ordet "real" till i klubbens titel. "Real" är ett spanskt ord för "kunglig" och fotbollsklubben började också använda den kungliga kronan i sitt emblem. Sedan 1947 har fotbollsklubben spelat sina matcher på Santiago Bernabeu-stadion. Boka dina fotbollsbiljetter och kom till Spanien för att titta på det mycket tekniska och samtidigt taktiska spelet i Real Madrid. Den här klubben är världens rikaste fotbollsklubb, sett till inkomster. En annan intressant sak du kan lära dig är att Real Madrids fans äger och driver den här fotbollsklubben. Denna ovanliga aspekt av organisationen och förvaltningen av klubben innebär en mycket sympatisk känsla av transparens.

Madrid är en tilltalande destination för turister från hela världen. Det är Spaniens huvudstad och den största staden i landet. Konstälskare kan besöka Pradomuseet som har en av de mest betydande konstsamlingarna i världen. Köp dina fotbollsbiljetter och se till att njuta av din resa till Spanien. Väl i Madrid kan du också äta på en av världens äldsta restauranger, El Sobrino de Botin. Denna restaurangkedja är prisad av kung Alfonso XII: s syster och Hemingway och restaurangens berömmelse och livslängd gör din semester till en unik upplevelse i den spanska huvudstaden.

Fakta om Real Madrid

Madrid spelar sina hemmamatcher på Bernabeu Stadium, som har kapacitet att ta 85,000 åskådare. Det är en het efterfrågan på biljetter till hemmamatcherna och laget spelar för en fullsatt arena varje vecka. Precis som Barcelona Football Club ägs och sköts laget av sina medlemmar och man väljer en president som ansvarar för klubben.

Klubbens enormt stora supporterskara har hjälpt till att höja intäkterna till över 513 miljoner euro och därmed sett till att klubben har blivit det lönsammaste sportlaget i världen, värderade till 3,3 miljarder euro. Dessutom har klubbens stabila finanser försäkrat att Real Madrid aldrig åkt ur spanska ligan, ett resultat de delar med två andra spanska klubbar.

Klubben har inte svikit sina fans, hittills har de nio Champions League/Europa cup pokaler och hela 32 La liga titlar till sin imponerande historiska samling.

Under denna tid har de haft en het och mångårig rivalitet med La Liga titel-rivalerna FC Barcelona, matcherna går under namnet El Clásico.

Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på Bernabeu kan kosta allt från 165 euro till 69 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

Madrid har mycket att erbjuda sina besökare. Shoppa loss i skoälskarens paradis – Augusto Figueroa, njut av kulturen på Slaughterhouse 10 eller njut av de botaniska trädgårdarna eller Prado museet.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här
4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5