Real Madrid biljetter

Jämför alla Real Madrid biljetter

Det finns just nu 20 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Real Madrid

Se Real Madrid live på Santiago Bernabéu-stadion

Ta chansen att se Real Madrid spela hemma på Santiago Bernabéu-stadion, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Real Madrid biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Real Madrid CF - Real Madrid Club de Fútbol, också kallad "Los Blancos, Los Merengues, Los Vikingos". Klubben grundades 1902 i Madrid och spelar sina hemmamatcher på Estadio Santiago Bernabeu med en kapacitet på 85 454 sittplatser.

Spelschema 2017/2018

24 feb
Real Madrid vs Alaves
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
879 kr
Läs mer
27 feb
Espanyol vs Real Madrid
RCDE Stadium
La Liga
1 495 kr
Läs mer
3 mars
Real Madrid vs Getafe
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
865 kr
Läs mer
6 mars
Paris Saint Germain vs Real Madrid
Parc des Princes
Champions League
4 950 kr
Läs mer
18 mars
Real Madrid vs Girona
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
869 kr
Läs mer
1 apr
Las Palmas vs Real Madrid
Estadio Gran Canaria
La Liga
3 424 kr
Läs mer
8 apr
Real Madrid vs Atletico Madrid
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
2 470 kr
Läs mer
15 apr
Malaga vs Real Madrid
Estadio La Rosaleda
La Liga
2 795 kr
Läs mer
18 apr
Real Madrid vs Athletic Bilbao
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
1 310 kr
Läs mer
22 apr
Sevilla vs Real Madrid
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
La Liga
3 800 kr
Läs mer
29 apr
Real Madrid vs Leganes
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
1 370 kr
Läs mer
6 maj
Barcelona vs Real Madrid
Camp Nou
La Liga
6 850 kr
Läs mer
13 maj
Real Madrid vs Celta Vigo
Santiago Bernabéu-stadion
La Liga
1 360 kr
Läs mer

Real Madrid Biljetter och resor

Köp Dina Fotbollsbiljetter och Besök Den Vackra Spanska Huvudstaden

Den eviga motståndaren till Barcelona Football Club, den kungliga klubben i Spanien - kalla den vad du vill. En sak är säker: Real Madrid ger dig oförglömliga fotbollskänslor. När klubben grundades under 1902 kallades faktiskt Real Madrid för Madrid Football Club. Men år 1920 lades ordet "real" till i klubbens titel. "Real" är ett spanskt ord för "kunglig" och fotbollsklubben började också använda den kungliga kronan i sitt emblem. Sedan 1947 har fotbollsklubben spelat sina matcher på Santiago Bernabeu-stadion. Boka dina fotbollsbiljetter och kom till Spanien för att titta på det mycket tekniska och samtidigt taktiska spelet i Real Madrid. Den här klubben är världens rikaste fotbollsklubb, sett till inkomster. En annan intressant sak du kan lära dig är att Real Madrids fans äger och driver den här fotbollsklubben. Denna ovanliga aspekt av organisationen och förvaltningen av klubben innebär en mycket sympatisk känsla av transparens.

Madrid är en tilltalande destination för turister från hela världen. Det är Spaniens huvudstad och den största staden i landet. Konstälskare kan besöka Pradomuseet som har en av de mest betydande konstsamlingarna i världen. Köp dina fotbollsbiljetter och se till att njuta av din resa till Spanien. Väl i Madrid kan du också äta på en av världens äldsta restauranger, El Sobrino de Botin. Denna restaurangkedja är prisad av kung Alfonso XII: s syster och Hemingway och restaurangens berömmelse och livslängd gör din semester till en unik upplevelse i den spanska huvudstaden.

Fakta om Real Madrid

Real Madrid Football Club är ett professionellt fotbollslag baserat i Madrid i Spanien. Klubben grundades år 1902 under namnet Madrid Football Club, men man har burit vita kläder ända sedan man grundades. Real betyder kunglig på spanska och 1920 gav kung Alfonso XIII klubben dess kungliga titel, samt tillåtelse att bära den kungliga kronan i klubbens emblem.

Madrid spelar sina hemmamatcher på Bernabeu Stadium, som har kapacitet att ta 85,000 åskådare. Det är en het efterfrågan på biljetter till hemmamatcherna och laget spelar för en fullsatt arena varje vecka. Precis som Barcelona Football Club ägs och sköts laget av sina medlemmar och man väljer en president som ansvarar för klubben.

Klubbens enormt stora supporterskara har hjälpt till att höja intäkterna till över 513 miljoner euro och därmed sett till att klubben har blivit det lönsammaste sportlaget i världen, värderade till 3,3 miljarder euro. Dessutom har klubbens stabila finanser försäkrat att Real Madrid aldrig åkt ur spanska ligan, ett resultat de delar med två andra spanska klubbar.

Klubben har inte svikit sina fans, hittills har de nio Champions League/Europa cup pokaler och hela 32 La liga titlar till sin imponerande historiska samling.

Under denna tid har de haft en het och mångårig rivalitet med La Liga titel-rivalerna FC Barcelona, matcherna går under namnet El Clásico.

Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på Bernabeu kan kosta allt från 165 euro till 69 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

Madrid har mycket att erbjuda sina besökare. Shoppa loss i skoälskarens paradis – Augusto Figueroa, njut av kulturen på Slaughterhouse 10 eller njut av de botaniska trädgårdarna eller Prado museet.