Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Real Madrid biljetter

För närvarande erbjuder 6 företag biljetter och paketresor med Real Madrid.

Real Madrid är ett av de allra populäraste lagen i Europa och Real Madrid biljetter är mycket attraktiva, vill du se Bale, Ronaldo med flera spela så är det en bra början att jämföra priserna från de olika biljettförsäljarna.

Var köper man Real Madrid biljetter?

Du köper antingen direkt från klubbens hemsida eller av någon av de företag som listas här på sajten, antingen köper du endast biljetter till Real Madrids hemmamatcher eller ett paket.

Jämför biljetter till Real Madrid C.F.

Bästa sättet att få tag i de mest prisvärda biljetterna är att jämföra priser från samtliga försäljare, priserna kan skilja ganska mycket så det finns mycket pengar att spara.

Fotbollsresor med Real Madrid

Ett bekvämt och ibland även ett kostnadseffektivt sätt är att köpa en paketresa till Madrid där fotbollsbiljett, hotell och flyg ingår.

Santiago Bernabéu, Madrid

Upplev den mäktiga arenan som har en kapacitet på över 80 000 åskådare, för inbitna fans finns också både möjlighet till stadium tour, museum och shop i anslutning till arenan.

Real Madrid Spelschema 2023 | 2024

26

maj

2024

Real Madrid

vs

Real Betis

Santiago Bernabéu

La Liga

fr 4 990 kr

Läs mer

1

juni

2024

Borussia Dortmund

vs

Real Madrid

Signal Iduna Park

Champions League

fr 30 040 kr

Läs mer

Biljetter och resor

Köp dina fotbollsbiljetter och besök den vackra spanska huvudstaden

Den eviga motståndaren till Barcelona Football Club, den kungliga klubben i Spanien - kalla den vad du vill. En sak är säker: Real Madrid ger dig oförglömliga fotbollskänslor. När klubben grundades under 1902 kallades faktiskt Real Madrid för Madrid Football Club. Men år 1920 lades ordet "real" till i klubbens titel. "Real" är ett spanskt ord för "kunglig" och fotbollsklubben började också använda den kungliga kronan i sitt emblem. Sedan 1947 har fotbollsklubben spelat sina matcher på Santiago Bernabeu-stadion. Boka dina fotbollsbiljetter och kom till Spanien för att titta på det mycket tekniska och samtidigt taktiska spelet i Real Madrid. Den här klubben är världens rikaste fotbollsklubb, sett till inkomster. En annan intressant sak du kan lära dig är att Real Madrids fans äger och driver den här fotbollsklubben. Denna ovanliga aspekt av organisationen och förvaltningen av klubben innebär en mycket sympatisk känsla av transparens.

Madrid är en tilltalande destination för turister från hela världen. Det är Spaniens huvudstad och den största staden i landet. Konstälskare kan besöka Pradomuseet som har en av de mest betydande konstsamlingarna i världen. Köp dina fotbollsbiljetter och se till att njuta av din resa till Spanien. Väl i Madrid kan du också äta på en av världens äldsta restauranger, El Sobrino de Botin. Denna restaurangkedja är prisad av kung Alfonso XII: s syster och Hemingway och restaurangens berömmelse och livslängd gör din semester till en unik upplevelse i den spanska huvudstaden.

Fakta om Real Madrid

Real Madrid Football Club är ett professionellt fotbollslag baserat i Madrid i Spanien. Klubben grundades år 1902 under namnet Madrid Football Club, men man har burit vita kläder ända sedan man grundades. Real betyder kunglig på spanska och 1920 gav kung Alfonso XIII klubben dess kungliga titel, samt tillåtelse att bära den kungliga kronan i klubbens emblem.

Madrid spelar sina hemmamatcher på Bernabeu Stadium, som har kapacitet att ta 85,000 åskådare. Det är en het efterfrågan på biljetter till hemmamatcherna och laget spelar för en fullsatt arena varje vecka. Precis som Barcelona Football Club ägs och sköts laget av sina medlemmar och man väljer en president som ansvarar för klubben. Klubbens enormt stora supporterskara har hjälpt till att höja intäkterna till över 513 miljoner euro och därmed sett till att klubben har blivit det lönsammaste sportlaget i världen, värderade till 3,3 miljarder euro. Dessutom har klubbens stabila finanser försäkrat att Real Madrid aldrig åkt ur spanska ligan, ett resultat de delar med två andra spanska klubbar. Klubben har inte svikit sina fans, hittills har de nio Champions League/Europa cup pokaler och hela 32 La liga titlar till sin imponerande historiska samling. Under denna tid har de haft en het och mångårig rivalitet med La Liga titel-rivalerna FC Barcelona, matcherna går under namnet El Clásico. Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på Bernabeu kan kosta allt från 165 euro till 69 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan. Madrid har mycket att erbjuda sina besökare. Shoppa loss i skoälskarens paradis – Augusto Figueroa, njut av kulturen på Slaughterhouse 10 eller njut av de botaniska trädgårdarna eller Prado museet.

Billigaste hemmamatchen

26

maj

2024

Real Madrid

vs

Real Betis

Santiago Bernabéu

La Liga

fr 4 990 kr

Läs mer

Dyraste hemmamatchen

26

maj

2024

Real Madrid

vs

Real Betis

Santiago Bernabéu

La Liga

fr 4 990 kr

Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5