Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Tottenham biljetter

För närvarande erbjuder 3 företag biljetter och paketresor med Tottenham.

Är du sugen på att se en match med Spurs på deras hemmaplan? Vi listar alla möjliga Tottenham biljetter på denna sida och gör det enkelt för dig att jämföra priser från samtliga stora biljettförsäljare och resebyråer.

Hur gör man för att köpa Tottenham Hotspurs biljetter?

Enklast är att köpa av en av de återförsäljare som listas på denna sida, då är du garanterad att få biljetter till den valda matchen. Alternativet är att bli medlem i klubben och ansöka om biljetter, till de populära matcherna minskar dock chanserna att bli tilldelad biljetter.

Jämför matchbiljetter med Tottenham

Det kan vara stor skillnad på priserna mellan företagen, ibland kan det bero på att de dyrare biljetterna är bättre platser, vill du sitta på långsidan eller kortsidan? För att läsa mer om de biljetter du är intresserad av klickar du dig vidare till resebyråns webbplats.

Fotbollsresor med Tottenham

En resa med Tottenham öppnar också upp för många andra nöjen i metropolen London där utbudet av nöjen är närmast obegränsade. För den bekväme resenären finns möjligheten att köpa en komplett fotbollsresa med Tottenham som inkluderar matchbiljett, boende och resa.

Tottenham Hotspur Stadium, London

Laget spelar numera sina hemmamatcher på den splitternya arenan Tottenham Hotspur Stadium. Upplev den mäktiga och moderna arenan på plats under säsongen 2021/2022.

Tottenham Spelschema 2023 | 2024

10

aug

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Vänskapsmatcher

fr 2 815 kr

Läs mer

Hitta de bästa priserna

Jämför enkelt biljetterna till Tottenhams hemma- och bortamatcher och upplev Tottenham på deras nya stadion. På den här sajten så jämför du biljetter mellan alla de stora försäljarna och kan sedan gå vidare till den biljettförsäljare/resebyrå som faller dig i smaken. Välj mellan att sitta på kortsidan eller långsidan, högt uppe på läktaren eller nere nära gräsmattan. Under spelschemat ser du vilka matcher som du kan köpa biljetter till, välj en match för att se hela utbudet.

Om Tottenham Hotspur FC

Tottenham har alltid varit en stor och populär klubb och är kända för sin attraktiva fotboll, under senare år har klubben tagit ytterligare steg där man kvalificerat sig till Champions League och på allvar utmanat om ligaguldet. I spelare som Harry Kane och Christian Eriksen och coachen Pochettino har man några av ligans största profiler.

Tottenham Stadium

Den nybyggda arenan som blev klar under 2018 tar in 62 000 åskådare. Ta tunnelbanan till Seven Sisters, därefter kan du antingen kliva av vid stationen White Hart Lane, alternativt ta en av bussarna (149, 259, 279) som stannar vid arenan. På hemvägen kan det löna sig att promenera direkt till Seven Sisters istället för att gå till stationen White Hart Lane som snabbt blir proppad av folk.

North London Derby

Tottenham kommer liksom sin ärkerival, Arsenal från norra London och derbyt mellan lagen är en viktig match för supportrarna och det allra hetaste London-derbyt. Andra heta matcher för Tottenham är förutom de andra London-derbyna matcherna mot Manchester United och Liverpool.

Hur mycket kostar Tottenham biljetter?

Det kan skilja en hel del mellan olika matcher beroende på vilka de möter. En annan faktor är också vad du har för krav på plats på arenan. Vill du sitta nära planen, på kortsidan eller kanske på långsidan?

Hur köper man biljetter till Tottenhams bortamatcher?

Du köper biljetten från någon av de företag som finns listade på vår sida, men om du helst vill dela sektion med andra Spurs-fans så kontrollera noga att biljetterna som säljs är till bortasektionen.

Biljettinformation

http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/

Biljetter och resor

Missa inte chansen att bli en del av den här säsongens fotbolls eufori

Tottenham Hotspur Football Club kommer från området Tottenham i London. Då Tottenham etablerades redan under 1882 gör naturligtvis att Tottenham FC har hunnit ha sina upp- och nedgångar i historien. Sedan 2005 har laget gått väldigt bra efter en längre tids svacka där man varit nere i andra divisionen, bland annat. Fotbollsklubben har under sin historia lyckats vinna Premier League, ett flertal Cuper och ett par europeiska troféer. Att besöka London vid den här tiden på året är lika fascinerande som alltid. Boka dina fotbollsbiljetter till Tottenhams matcher för att inte missa att se ditt favoritlag på plats. Det brukar sägas att du kan förvänta dig det oväntade med Tottenham, vilket många tycker gör laget så intressant. Kom till London och bli en del av den historiska traditionen i klubben.

Att vara turist i London är en kul och spännande erfarenhet. Den brittiska kärleken till fotbollen har gjort sporten till en ikon i sig själv för många generationer. Oavsett om du väljer att njuta av en dagsresa till Londons attraktioner, eller ett besök på Tottenhams hemmaarena, White Hart Lane, kommer du att känna dig som hemma. Den vänliga brittiska attityden och gästfriheten kan lysa upp din dag på de dystra gatorna i London. Köp dina biljetter nu så att du kan se fram emot din resa till London med spänning. Du kan också köpa ett Hotspur medlemskap för att vara på den säkra sidan att du får en biljett. Visningar av White Hart Lane är tillgängliga till överkomliga priser när det passar dig. Du kan ha den underbara möjligheten att utforska sevärdheterna på en stadion visning och att få en bakom-kulisserna-titt på stadion är ett måste för varje genuin fotbollsälskare.

Fakta om Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club har en lång och framgångsrik historia i högsta divisionen inom engelsk fotboll. Premier League-laget spelar sina hemmamatcher på White Hart Lane fotbollsstadium i hjärtat av norra England.

Klubben bildades redan år 1882, vilket innebär att Tottenham Hotspur är en av de äldsta fortfarande aktiva klubbarna i den engelska fotbollsligan. Klubben fick smaka på framgång tidigt när de vann FA-cupen 1901, det enda icke-liga lag som lyckats med detta. Spurs fortsatte att gå i spetsen, när de 1963, blev det första Brittiska laget att vinna en UEFA cup tävling, the European Cup Winners Cup (cupvinnarcupen). Laget hade sedan en rad cupframgångar de följande decennierna, vilket drev på biljettförsäljningen ordentligt. År 1972 var man åter först igen, då klubben blev den första brittiska klubb att vinna UEFA cupen, och man blev då även det första laget i Storbritannien som vunnit mer än en europeisk pokal. Även om Spurs inte har lyckats vinna ligatiteln så har man haft cupframgångar under samtliga av de senaste sex decennierna och det är man ensamma om tillsammans med Manchester United. Spurs har en rivalitet med Norra Londons Arsenal, matcherna mellan de båda lagen går under namnet norra Londonderbyt. Fotbollsbiljetterna för att se hemmamatcherna kostar mellan 54 pund och 37 pund beroende på var man sitter på arenan och vad det är för slags match som spelas. Norra London har mycket att erbjuda alla som besöker Englands huvudstad. Attraktionerna är otaliga och inkluderar bland annat flygmuseet Royal Air Force Museum, musikmuseet The Royal Academy of Music York Gate Collections och Royal College of Physicians Library.

Billigaste hemmamatchen

10

aug

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Vänskapsmatcher

fr 2 815 kr

Läs mer

Dyraste hemmamatchen

10

aug

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Vänskapsmatcher

fr 2 815 kr

Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5