We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Tottenham biljetter

Det finns just nu 10 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Tottenham

Är du sugen på att se en match med Spurs på deras hemmaplan? Vi listar alla möjliga Tottenham biljetter på denna sida och gör det enkelt för dig att jämföra priser från samtliga stora biljettförsäljare och resebyråer.

Enklast är att köpa av en av de återförsäljare som listas på denna sida, då är du garanterad att få biljetter till den valda matchen. Alternativet är att bli medlem i klubben och ansöka om biljetter, till de populära matcherna minskar dock chanserna att bli tilldelad biljetter.

Det kan vara stor skillnad på priserna mellan företagen, ibland kan det bero på att de dyrare biljetterna är bättre platser, vill du sitta på långsidan eller kortsidan? För att läsa mer om de biljetter du är intresserad av klickar du dig vidare till resebyråns webbplats.

En resa med Tottenham öppnar också upp för många andra nöjen i metropolen London där utbudet av nöjen är närmast obegränsade. För den bekväme resenären finns möjligheten att köpa en komplett fotbollsresa med Tottenham som inkluderar matchbiljett, boende och resa.

Laget spelar just nu sina hemmamatcher på Wembley under tiden som deras egentliga hemmaplan White Hart Lane byggs om.

Tottenham Spelschema 2021/2022

VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Europa Conference League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Europa Conference League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Europa Conference League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Vicarage Road Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Elland Road Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Old Trafford Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League

Jämför enkelt biljetterna till Tottenhams hemma- och bortamatcher och upplev Tottenham på deras nya stadion. På den här sajten så jämför du biljetter mellan alla de stora försäljarna och kan sedan gå vidare till den biljettförsäljare/resebyrå som faller dig i smaken. Välj mellan att sitta på kortsidan eller långsidan, högt uppe på läktaren eller nere nära gräsmattan. Under spelschemat ser du vilka matcher som du kan köpa biljetter till, välj en match för att se hela utbudet.

Tottenham har alltid varit en stor och populär klubb och är kända för sin attraktiva fotboll, under senare år har klubben tagit ytterligare steg där man kvalificerat sig till Champions League och på allvar utmanat om ligaguldet. I spelare som Harry Kane och Christian Eriksen och coachen Pochettino har man några av ligans största profiler.

Den nybyggda arenan som blev klar under 2018 tar in 62 000 åskådare. Ta tunnelbanan till Seven Sisters, därefter kan du antingen kliva av vid stationen White Hart Lane, alternativt ta en av bussarna (149, 259, 279) som stannar vid arenan. På hemvägen kan det löna sig att promenera direkt till Seven Sisters istället för att gå till stationen White Hart Lane som snabbt blir proppad av folk.

Tottenham kommer liksom sin ärkerival, Arsenal från norra London och derbyt mellan lagen är en viktig match för supportrarna och det allra hetaste London-derbyt. Andra heta matcher för Tottenham är förutom de andra London-derbyna matcherna mot Manchester United och Liverpool.

Det kan skilja en hel del mellan olika matcher beroende på vilka de möter. En annan faktor är också vad du har för krav på plats på arenan. Vill du sitta nära planen, på kortsidan eller kanske på långsidan?

Du köper biljetten från någon av de företag som finns listade på vår sida, men om du helst vill dela sektion med andra Spurs-fans så kontrollera noga att biljetterna som säljs är till bortasektionen.

http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/

Biljetter och resor

Tottenham Hotspur Football Club kommer från området Tottenham i London. Då Tottenham etablerades redan under 1882 gör naturligtvis att Tottenham FC har hunnit ha sina upp- och nedgångar i historien. Sedan 2005 har laget gått väldigt bra efter en längre tids svacka där man varit nere i andra divisionen, bland annat. Fotbollsklubben har under sin historia lyckats vinna Premier League, ett flertal Cuper och ett par europeiska troféer. Att besöka London vid den här tiden på året är lika fascinerande som alltid. Boka dina fotbollsbiljetter till Tottenhams matcher för att inte missa att se ditt favoritlag på plats. Det brukar sägas att du kan förvänta dig det oväntade med Tottenham, vilket många tycker gör laget så intressant. Kom till London och bli en del av den historiska traditionen i klubben.

Att vara turist i London är en kul och spännande erfarenhet. Den brittiska kärleken till fotbollen har gjort sporten till en ikon i sig själv för många generationer. Oavsett om du väljer att njuta av en dagsresa till Londons attraktioner, eller ett besök på Tottenhams hemmaarena, White Hart Lane, kommer du att känna dig som hemma. Den vänliga brittiska attityden och gästfriheten kan lysa upp din dag på de dystra gatorna i London. Köp dina biljetter nu så att du kan se fram emot din resa till London med spänning. Du kan också köpa ett Hotspur medlemskap för att vara på den säkra sidan att du får en biljett. Visningar av White Hart Lane är tillgängliga till överkomliga priser när det passar dig. Du kan ha den underbara möjligheten att utforska sevärdheterna på en stadion visning och att få en bakom-kulisserna-titt på stadion är ett måste för varje genuin fotbollsälskare.

Fakta om Tottenham

Klubben bildades redan år 1882, vilket innebär att Tottenham Hotspur är en av de äldsta fortfarande aktiva klubbarna i den engelska fotbollsligan. Klubben fick smaka på framgång tidigt när de vann FA-cupen 1901, det enda icke-liga lag som lyckats med detta.

Spurs fortsatte att gå i spetsen, när de 1963, blev det första Brittiska laget att vinna en UEFA cup tävling, the European Cup Winners Cup (cupvinnarcupen). Laget hade sedan en rad cupframgångar de följande decennierna, vilket drev på biljettförsäljningen ordentligt. År 1972 var man åter först igen, då klubben blev den första brittiska klubb att vinna UEFA cupen, och man blev då även det första laget i Storbritannien som vunnit mer än en europeisk pokal.

Även om Spurs inte har lyckats vinna ligatiteln så har man haft cupframgångar under samtliga av de senaste sex decennierna och det är man ensamma om tillsammans med Manchester United. Spurs har en rivalitet med Norra Londons Arsenal, matcherna mellan de båda lagen går under namnet norra Londonderbyt.

Fotbollsbiljetterna för att se hemmamatcherna kostar mellan 54 pund och 37 pund beroende på var man sitter på arenan och vad det är för slags match som spelas.

Norra London har mycket att erbjuda alla som besöker Englands huvudstad. Attraktionerna är otaliga och inkluderar bland annat flygmuseet Royal Air Force Museum, musikmuseet The Royal Academy of Music York Gate Collections och Royal College of Physicians Library.

Billigaste hemmamatchen

VS
fr 295 kr Läs mer

Dyraste hemmamatchen

VS
fr 5 215 kr Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här
4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5