Tottenham biljetter

Det finns just nu 21 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Tottenham

Är du sugen på att se en match med Spurs på deras hemmaplan? Vi listar alla möjliga Tottenham biljetter på denna sida och gör det enkelt för dig att jämföra priser från samtliga stora biljettförsäljare och resebyråer.

Hur gör man för att köpa Tottenham Hotspurs biljetter?

Enklast är att köpa av en av de återförsäljare som listas på denna sida, då är du garanterad att få biljetter till den valda matchen. Alternativet är att bli medlem i klubben och ansöka om biljetter, till de populära matcherna minskar dock chanserna att bli tilldelad biljetter.

Jämför matchbiljetter med Tottenham

Det kan vara stor skillnad på priserna mellan företagen, ibland kan det bero på att de dyrare biljetterna är bättre platser, vill du sitta på långsidan eller kortsidan? För att läsa mer om de biljetter du är intresserad av klickar du dig vidare till resebyråns webbplats.

Fotbollsresor med Tottenham

En resa med Tottenham öppnar också upp för många andra nöjen i metropolen London där utbudet av nöjen är närmast obegränsade. För den bekväme resenären finns möjligheten att köpa en komplett fotbollsresa med Tottenham som inkluderar matchbiljett, boende och resa.

Wembley Stadium, London

Laget spelar just nu sina hemmamatcher på Wembley under tiden som deras egentliga hemmaplan White Hart Lane byggs om.

Spelschema 2017/2018

30 apr
Tottenham vs Watford
Wembley Stadium
Premier League
850 kr
Läs mer
5 maj
West Bromwich vs Tottenham
The Hawthorns
Premier League
1 904 kr
Läs mer
9 maj
Tottenham vs Newcastle
Wembley Stadium
Premier League
795 kr
Läs mer
13 maj
Tottenham vs Leicester
Wembley Stadium
Premier League
810 kr
Läs mer

Tottenham Biljetter och resor

Missa Inte Chansen att Bli En Del av Den här Säsongens Fotbolls Eufori

Tottenham Hotspur Football Club kommer från området Tottenham i London. Då Tottenham etablerades redan under 1882 gör naturligtvis att Tottenham FC har hunnit ha sina upp- och nedgångar i historien. Sedan 2005 har laget gått väldigt bra efter en längre tids svacka där man varit nere i andra divisionen, bland annat. Fotbollsklubben har under sin historia lyckats vinna Premier League, ett flertal Cuper och ett par europeiska troféer. Att besöka London vid den här tiden på året är lika fascinerande som alltid. Boka dina fotbollsbiljetter till Tottenhams matcher för att inte missa att se ditt favoritlag på plats. Det brukar sägas att du kan förvänta dig det oväntade med Tottenham, vilket många tycker gör laget så intressant. Kom till London och bli en del av den historiska traditionen i klubben.

Att vara turist i London är en kul och spännande erfarenhet. Den brittiska kärleken till fotbollen har gjort sporten till en ikon i sig själv för många generationer. Oavsett om du väljer att njuta av en dagsresa till Londons attraktioner, eller ett besök på Tottenhams hemmaarena, White Hart Lane, kommer du att känna dig som hemma. Den vänliga brittiska attityden och gästfriheten kan lysa upp din dag på de dystra gatorna i London. Köp dina biljetter nu så att du kan se fram emot din resa till London med spänning. Du kan också köpa ett Hotspur medlemskap för att vara på den säkra sidan att du får en biljett. Visningar av White Hart Lane är tillgängliga till överkomliga priser när det passar dig. Du kan ha den underbara möjligheten att utforska sevärdheterna på en stadion visning och att få en bakom-kulisserna-titt på stadion är ett måste för varje genuin fotbollsälskare.

Fakta om Tottenham

Tottenham Hotspur Football Club har en lång och framgångsrik historia i högsta divisionen inom engelsk fotboll. Premier League-laget spelar sina hemmamatcher på White Hart Lane fotbollsstadium i hjärtat av norra England.

Klubben bildades redan år 1882, vilket innebär att Tottenham Hotspur är en av de äldsta fortfarande aktiva klubbarna i den engelska fotbollsligan. Klubben fick smaka på framgång tidigt när de vann FA-cupen 1901, det enda icke-liga lag som lyckats med detta.

Spurs fortsatte att gå i spetsen, när de 1963, blev det första Brittiska laget att vinna en UEFA cup tävling, the European Cup Winners Cup (cupvinnarcupen). Laget hade sedan en rad cupframgångar de följande decennierna, vilket drev på biljettförsäljningen ordentligt. År 1972 var man åter först igen, då klubben blev den första brittiska klubb att vinna UEFA cupen, och man blev då även det första laget i Storbritannien som vunnit mer än en europeisk pokal.

Även om Spurs inte har lyckats vinna ligatiteln så har man haft cupframgångar under samtliga av de senaste sex decennierna och det är man ensamma om tillsammans med Manchester United. Spurs har en rivalitet med Norra Londons Arsenal, matcherna mellan de båda lagen går under namnet norra Londonderbyt.

Fotbollsbiljetterna för att se hemmamatcherna kostar mellan 54 pund och 37 pund beroende på var man sitter på arenan och vad det är för slags match som spelas.

Norra London har mycket att erbjuda alla som besöker Englands huvudstad. Attraktionerna är otaliga och inkluderar bland annat flygmuseet Royal Air Force Museum, musikmuseet The Royal Academy of Music York Gate Collections och Royal College of Physicians Library.