Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

West Ham biljetter

För närvarande erbjuder 1 företag biljetter och paketresor med West Ham.

Se West Ham live på Olympic Stadium

Ta chansen att se West Ham spela hemma på Olympic Stadium, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på West Ham biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

West Ham - West Ham United Football Club, också kallad "The Hammers, The Irons". Klubben grundades 1895 i London och spelar sina hemmamatcher på The Boleyn Ground med en kapacitet på 35 533 sittplatser.

West Ham Spelschema 2023 | 2024

Biljetter och resor

Var en del av magin på queen elizabeth olympic park stadion

Den nya hemmastadion för West Ham United, Olympia Stadion, är mer än bara en fotbollsstadion. Den är ett fantastisk projekt, en av de finaste fotbollsarenorna i världen, och du har möjligheten att se och njuta av den. En viktig aspekt av stadion är dess omgjorda tak som har kapacitet att täcka alla säten, så att du exempelvis inte behöver bli bländad av solen när den är framme. Olympic Stadion erbjuder på fler sätt än ett en unik upplevelse för West Ham fans. Köp dina fotbollsbiljetter nu för att få chansen att känna på atmosfären på denna mäktiga stadion. Stadion är en symbol för perfektion, professionalism och öppenhet.

West Ham United Football Club är en engelsk professionell fotbollsklubb baserad i Östra London. Klubben spelar för närvarande i Premier League och klubbens egna spelare överraskar ofta sina egna fans med sina fotbollskonster. West Ham United vann FA-cupen 1964, vilket var början på deras guldålder. Boka dina fotbollsbiljetter för den här säsongen, eftersom detta är den bästa tiden att besöka London och dessutom fördjupa sig i West Ham Uniteds arv.

Du kan lära dig om klubbens initiativ som bygger på den tilltalande idén att vara en så kallad "Fotbollsakademi". West Ham United har i stor utsträckning fokuserat på utvecklingssystemet för ungdomar som etablerades under 1950-talet. Du har chansen att gå på flera olika fotbollsmatcher under ditt besök i London, men du kommer inte att ångra dig om du bokar fotbollsbiljetter till West Ham United. Klubbens vision bygger på innovation och soliditet liksom dess egna akademi som representerar en central del av West Hams identitet.

Fakta om West Ham

West Ham United Football Club spelar i engelska Premier League. De har sitt säte på Upton Park i östra London och har en stor grupp lojala årskortsinnehavare. Laget bildades år 1900 och har sedan dess vunnit Football League War Cup år 1940 samt FA-cupen tre gånger. De har inte vunnit någon ligatitel ännu men de slutade på tredje plats i den gamla First division säsongen 1985/1986.

Under världsmästerskapet i fotboll år 1966, när England vann, hade West Ham tre spelare med i det engelska landslaget. De tre spelarna: Bobby Moore, Geoff Hurst och Martin Peters låg bakom mycket av Englands framgångar. Moore var lagkapten för laget och både Hurst och Peters gjorde mål i finalen. West Ham har också förknippats med huliganism och 1960 hade man stora problem med både huliganism och våld då en grupp West Ham supportrar, med namnet Mile End Mob, blev ökända för våld på ståplatsläktaren. Priset för fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna ligger mellan 48 pund och 30 pund beroende på var man sitter på arenan och vad det är för slags match som spelas. Det finns en stolt tradition att supportera sina fotbollsklubbar i östra London, men området har även många andra attraktioner för besökarna; varven The London dockyard, galleriet The Whitechapel Art Gallery, puben The Ten Bells känd från Jack the Ripper, musik och nöjespalatset Wilton’s Music Hall och det anrika huset Sutton House. Dessutom finns det ett stort antal museum, restauranger, teatrar, biografer, pubar och nattklubbar som väntar i denna historiska del av London.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5