We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Bayern München biljetter

Det finns just nu 8 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Bayern München

Ta chansen att se Bayern Munchen spela hemma på Allianz Arena, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Bayern Munchen biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

FC Bayern München - Fußball-Club Bayern München, också kallad "Der FCB, Die Bayern, Die Roten, FC Hollywood". Klubben grundades 1900 i München och spelar sina hemmamatcher på Allianz Arena med en kapacitet på 69 901 sittplatser.

Bayern München Spelschema 2021/2022

VS
Allianz Arena Champions League
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Champions League
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Signal Iduna Park Bundesliga
VS
Allianz Arena Champions League
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Olympiastadion Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga
VS
Allianz Arena Bundesliga

Biljetter och resor

Bayern München är en fotbollsklubb med en ärorik och gedigen historia, känd för sin framgång i europeisk fotboll. Bayern München grundades 1900 och har alltid strävat efter att åstadkomma en vinnarmentalitet och tradition. Blandningen av att vara en välkänd institution och samtidigt fokusera på innovation är ett kännetecken och syns till och med hos spelarna på planen som bidrar till den känslomässiga och unika atmosfären på Allianz Arena. Under sina 113 år har Bayern München hela tiden haft en stark relation med sina fans genom att ge dem en distinkt möjlighet att känna sig som en del av klubben. Bayern München har mer än 190.000 medlemmar, vilket gör det till den största organisationen i Tyskland, alla kategorier. Den anses också vara den femte mest populära fotbollsklubben i Europa.

När du befinner dig i München kan du bland annat lära dig mer om framgången för den tyska ölen. München är den tredje största staden i Tyskland, där exempelvis BMW: s huvudkontor ligger. När du väl är i München är det också ett kul äventyr att delta i Oktoberfest, världens största mässa som återkommer varje år och hålls i just München och agerar som en viktig symbol för den bayerska kulturen och traditionen. Ingen tid att förlora, besök München och kliv in i Bayern München’s hem, Allianz Arena, som har kapacitet för 71,000. Slå två flugor i en smäll genom att upptäcka Bavarias historia och kultur och samtidigt se fotboll med en underbar atmosfär på Allianz Arena.

Fakta om Bayern München

Klubben har konsistent legat i den övre toppen av tyska ligan och är den framgångsrikaste klubben genom Tysklands historia med 23 Championship titlar och 16 cup titlar. Klubbens framgång har lett till en bitter rivalitet med titel-rivalerna Borussia Dortmund.

Klubben har haft stora framgångar, speciellt under 1970-talet, när de vann europacupen, inte en, utan tre gånger i rad, med Franz Beckenbauer som lagkapten. Dessutom har FC Bayern nått tio Champions League finaler och vunnit fem av dessa, senast 2013.

Klubben har en enastående supporterbas med över 200,000 registrerade FC Bayern fans, som har hjälpt klubben att bli den fjärde största klubben i världen, med intäkter på 368,4 miljoner euro.

Klubben är en sann idrottsförening, och har till skillnad mot många av de andra europeiska fotbollsklubbarna, även andra avdelningar såsom gymnastik, schack, handboll och bowling med över 1000 aktiva medlemmar.

Priset för fotbollsbiljetterna till lagets hemmamatcher på Allianz Arena ligger mellan 78 euro och 41 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

München har mycket att erbjuda sina besökare såsom nattklubbar, pubar, restauranger och museum, till exempel Pinakotek. Eller njut och reflektera över tillvaron och lugnet på klostret Andechs Monastery eller njut av en promenad i trädgården the English Garden.

Billigaste hemmamatchen

VS
fr 1 490 kr Läs mer

Dyraste hemmamatchen

VS
fr 6 495 kr Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här
4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5