We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Fenerbahce biljetter

Det finns just nu 1 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Fenerbahce

Ta chansen att se Fenerbahce spela hemma på Sükrü Saracoglu Stadium, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Fenerbahce biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Fenerbahce Spelschema 2019/2020

VS
Sükrü Saracoglu Stadium Super Lig
VS
Sükrü Saracoglu Stadium Super Lig
VS
Sükrü Saracoglu Stadium Super Lig
VS
Sükrü Saracoglu Stadium Super Lig
VS
Sükrü Saracoglu Stadium Super Lig

Fenerbahce Biljetter och resor

Fenerbahce är en professionell fotbollsklubb baserad i Turkiet. Klubben grundades 1907 och är en av de mest populära lagen i landet. Klubben har vunnit många ligatitlar och cup titlar och är baserade på Sukru Saracoglu Stadium som har kapacitet för 50.500 personer. Då detta är en av de äldsta arenorna i Turkiet kan du känna en autentisk fotbolls atmosfär som kommer att ladda dig med energiska, positiva känslor. Köp dina fotbollsbiljetter för att titta på en match med de "Gula Kanariefåglarna." Du har chansen att bli en del av magin i denna historiska klubb.

Fenerbahce grundades i Istanbul av en grupp ungdomar. Klubben har fått sitt namn efter en lokal fyr och ett annat lika annat intressant faktum från historien om fotbollsklubben är den stora roll som har spelats av brasilianska tränare. Under perioden 1972 till 1975 ledde den brasilianska tränaren Didi Fenerbahce till många ligatitlar. Planera din resa till staden Istanbul; en av de mest fascinerande städerna i världen. Du kan utforska historiska områden i Istanbul eftersom staden har ett strategiskt läge på Bosporen halvön mellan Balkan och Anatolien. Istanbul anses vara en exotisk destination och det är sannerligen en imponerande stad som är värd att se. Köp dina fotbollsbiljetter nu och njut av kraften i fotboll tillsammans med olika religiösa och konstnärliga evenemang i denna fantastiska stad.

Billigaste hemmamatchen

VS
fr 1 135 kr Läs mer

Dyraste hemmamatchen

VS
fr 2 525 kr Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här
4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5