We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Fotbolls Vm biljetter

Under det första VM i Uruguay 1930 deltog nationerna efter att de fått en inbjudan. Sedan dess har turneringen utvecklats något enormt. I dag måste lagen – med undantag för värdnationen – ta sig igenom ett långt kval, och antalet deltagande nationer är nu uppe i 32.

Åtta lag har vunnit VM

Även om det är 87 år sedan turneringen spelade för första gången är det faktiskt bara åtta länder som har lyckts lyfta trofén genom åren.

Brasilien toppar med fem vinster, Italien och Tyskland/Västtyskland har fyra var, två har gått till Uruguay och Argentina och en VM-vinst vardera till England, Frankrike och Spanien.

VM 2018 i Ryssland

Får vi en ny VM-vinnare i Ryssland? Det är svårt att förutspå, men nog finns det potential hos lag som Belgien, Polen, Nederländerna och EM-vinnaren Portugal med Cristiano Ronaldo i spetsen. De ser alla väldigt spännande ut och har potential att ta sig an de stora. Och vi ska heller inte glömma bort värdnationen Ryssland. Historien visar att det är en stor fördel att spela på hemmamark och ryssarna har också spelat bra fotboll senaste åren.

Men en sak är säker – Fotbolls-VM är fyllt av anekdoter, historier, jubelscener och stenhårda idrottsmän som bryter ihop i tårar då det inte går deras väg. VM är Afrika, Asien, Amerika och Europa – VM har allt och rymmer alla de stora stjärnorna!

fotbolls vm Spelschema 2021/2022

VS
Wembley Stadium Fotbolls-VM
VS
Wembley Stadium Fotbolls-VM