Milan biljetter

Jämför alla Milan biljetter

Det finns just nu 19 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Milan

Se AC Milan live på Giuseppe Meazzastadion San Siro

Ta chansen att se AC Milan spela hemma på Giuseppe Meazzastadion San Siro, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på AC Milan biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

AC Milan - Associazione Calcio Milan, också kallad "i Rossoneri, il Diavolo, Casciavit". Klubben grundades 1899 i Milano och spelar sina hemmamatcher på San Siro med en kapacitet på 80 018 sittplatser.

Spelschema 2017/2018

18 feb
Milan vs Sampdoria
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
390 kr
Läs mer
22 feb
Milan vs Ludogorets
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Europa League
425 kr
Läs mer
25 feb
Roma vs Milan
Stadio Olimpico
Serie A
668 kr
Läs mer
28 feb
Lazio vs Milan
Stadio Olimpico
Coppa Italia
364 kr
Läs mer
4 mars
Milan vs Inter
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
1 180 kr
Läs mer
11 mars
Genoa vs Milan
Stadio Luigi Ferraris
Serie A
1 275 kr
Läs mer
18 mars
Milan vs Chievo
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
364 kr
Läs mer
31 mars
Juventus vs Milan
Juventus stadium
Serie A
2 490 kr
Läs mer
8 apr
Milan vs Sassuolo
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
364 kr
Läs mer
15 apr
Milan vs Napoli
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
607 kr
Läs mer
18 apr
Torino vs Milan
Stadio Olimpico di Torino
Serie A
1 255 kr
Läs mer
22 apr
Milan vs Benevento
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
364 kr
Läs mer
6 maj
Milan vs Hellas Verona
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
364 kr
Läs mer
13 maj
Atalanta vs Milan
Stadio Atleti Azzurri d'Italia
Serie A
1 305 kr
Läs mer
20 maj
Milan vs Fiorentina
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
546 kr
Läs mer

Milan Biljetter och resor

Köp Dina Fotbollsbiljetter Idag för att Se en Kreativa Match med AC Milan

AC Milan är en av de mest framgångsrika fotbollslagen i världen. De grundades 1899 och de har vunnit 18 olika internationella troféer. AC Milan är stolta över sin rika historia och bland dessa troféer återfinns sju UEFA Champions League titlar. Fotbollsklubben är baserad på San Siro, Milano och arenan har kapacitet för 80.000 personer vilket gör den till den näst största stadion i Italien. Boka dina fotbollsbiljetter för att bli en del av den magi som kallas AC Milan. Arenan är känd för sin intensiva atmosfär, och du kommer definitivt att njuta av den med din familj och vänner.

Milano är den näst största staden i Italien. Milano anses vara det viktigaste industriella och finansiella centrat i Italien. Då Milano också är tätt sammankopplat med mode kan man kombinera detta med sport och på så vis uppleva staden till sin fulla potential. Milano är känd för olika turistattraktioner där bland annat katedralen är ett måste att se i staden. Andra intressanta platser är Piazza del Duomo och det kungliga palatset i Milano. Stadens eleganta utseende är dock genomgående vart du än hamnar. Boka din biljett idag så att du kan få nöjet att besöka en av de mest fascinerande platserna i världen. Milanos historia och dess nya arkitektur är beundrad av miljontals människor som besöker staden varje år.

Fakta om Milan

Associazione Calcio Milan spelar in den italienska professionella ligan. Klubben är baserad i Milano, Italien och grundades år 1899 av en engelsman. Klubben utmärker sig, precis som rivalen Juventus, för att ha spelat i den högsta divisionen i Italien nästan hela tiden sedan de bildades, de har endast missat spel i högsta divisionen under två säsonger.

AC Milan är det mest framgångsrika fotbollslaget i världsfotbollen och det är därför svårt att få tag på biljetter till deras matcher. Klubbens innehav av 18 officiella UEFA och FIFA pokaler kan ingen annan klubb mäta sig med. Klubben utmärker sig för att man lyckats vinna alla större turneringar som man anmält sig till åtminstone en gång. De har haft framgångar i Italien under lång tid och lyckats vinna 18 liga titlar och 11 italienska cupvinster.

Milan spelar sina hemmamatcher på San Siro Stadium som har plats för 80,000 fans. Arenan delar de med sin största rival, Inter Milan. Klubbarnas prestigefyllda derbymatcher, som går under namnet Derby della Madonnina, är några av de hetaste matcherna i Italien.

Klubben är även känd för att den ägs av den tidigare italienska premiärministern Silvio Berlusconi och att man har blivit en av de rikaste klubbarna i världen, med säkerhet den mest värdefulla inom italiensk fotboll.

Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på San Siro Stadium kostar mellan 112 euro och 60 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

Milano har mycket att erbjuda resenären, så väl nattklubbar, pubar, restauranger, affärer och museum, som den världsberömda katedralen Il Duomo, gallerierna Gallerie d’italia piazza della Scala och Galleria Vittorio Emanuele II.