Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Ajax biljetter

Det finns just nu 7 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Ajax

Se AFC Ajax live på Amsterdam ArenA

Ta chansen att se AFC Ajax spela hemma på Amsterdam ArenA, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på AFC Ajax biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

AFC Ajax - Amsterdamsche Football Club Ajax, också kallad "de Godenzonen, de Joden, I Lancieri, Lucky Ajax". Klubben grundades 1900 i Amsterdam och spelar sina hemmamatcher på Amsterdam ArenA med en kapacitet på 53 502 sittplatser.

Ajax Spelschema 2022 | 2023

9

apr

2023

Ajax

vs

Fortuna Sittard

Amsterdam ArenA

Eredivisie

fr 1 972 kr

Läs mer

16

apr

2023

Ajax

vs

Emmen

Amsterdam ArenA

Eredivisie

fr 1 490 kr

Läs mer

23

apr

2023

PSV Eindhoven

vs

Ajax

Philips Stadion

Eredivisie

fr 2 355 kr

Läs mer

6

maj

2023

Ajax

vs

Alkmaar

Amsterdam ArenA

Eredivisie

fr 2 690 kr

Läs mer

21

maj

2023

Ajax

vs

Utrecht

Amsterdam ArenA

Eredivisie

fr 2 690 kr

Läs mer

Biljetter och resor

Köp dina biljetter, välkommen till amsterdam

Ajax är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i Nederländerna, som grundades år 1900. Klubben etablerade sin fotbollshistoria i mitten på 1970-talet genom att vinna Ligacupen, Europeiska Cupen och Knockout cupen. Ajax Football Clubs hem heter Amsterdam Arena och har en kapacitet på över 52.000 personer. Arenan används också för amerikansk fotboll, konserter och andra evenemang. Under din vistelse i Amsterdam kan du upptäcka fotbollsklubbens främjande av sitt ungdomsprogram. Ungdoms Akademin är känd för att upprätthålla ömsesidiga avtal med många utländska klubbar och har producerat ett stort antal talangfulla holländska spelare genom åren.

De fanatiska supportrarna är symboliska för Ajax Football Clubs identitet. Köp dina biljetter i förväg för att upptäcka denna identitet, och utforska fotbollens historia på egen hand. Ajax Football Club Stadium Tour är ett måste när du anländer i Amsterdam. På vägen fram till huvudentrén på arenan kan du passera Ajax träningsanläggning, vilket förstås är spännande för varje sant fotbollsfan och har du tur kan du se A-laget som tränar. Amsterdam är den största staden och huvudstaden i Nederländerna och är en av de största finansiella centran i Europa. Turister kan bli exalterade över att besöka attraktionerna i Van Gogh-museet och Eremitaget stadion, där man kan kliva in i en annan värld för en stund. Besökare i Amsterdam kommer att bli positivt överraskade av den öppenhet och vänlighet som uppvisas av lokalbefolkningen.

Billigaste hemmamatchen

16

apr

2023

Ajax

vs

Emmen

Amsterdam ArenA

Eredivisie

fr 1 490 kr

Läs mer

Dyraste hemmamatchen

6

maj

2023

Ajax

vs

Alkmaar

Amsterdam ArenA

Eredivisie

fr 2 690 kr

Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5