Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Psv Eindhoven biljetter

För närvarande erbjuder 0 företag biljetter och paketresor med Psv Eindhoven.

Se Psv Eindhoven live på Philips Stadion

Ta chansen att se Psv Eindhoven spela hemma på Philips Stadion, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Psv Eindhoven biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Psv Eindhoven Spelschema 2023 | 2024

Biljetter och resor

Besök nederländerna för att dela din passion för fotboll med andra

PSV Eindhoven är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i Nederländerna och grundades 1913. PSV hade anmärkningsvärda historiska ögonblick på 1980-talet genom att vinna Europa Cupen och klubben har också vunnit många ligatitlar. De är baserade på Phillips Stadion och den här arenan har kapacitet på 35.000 personer. Det är den tredje största stadion i Nederländerna och blev helt ombyggd under perioden från 1969 till 1977. Ett annat intressant faktum om PSV Eindhoven stadion är att den var värd för UEFA-cup finalen mellan Sevilla och Middlesbrough 2006. Köp dina fotbollsbiljetter idag så att du kan få chansen att se en match med PSV Eindhoven på plats och dessutom se klubbens imponerande stadion.

Eindhoven är den femte största staden i Nederländerna. En Eindhoven turist kan hitta olika attraktioner i staden där några av de berömda turistattraktionerna är Eindhoven Museum, Van Abbemuseum, Effenaar och Lichtjesroute. Fotboll är ganska populärt i staden så tveka inte att köpa dina fotbollsbiljetter nu för att få uppleva fotboll i Nederländerna. Det mest imponerande faktumet om PSV Eindhoven är deras ansvar gentemot samhället. Fotbollsklubben har åtagit sig att göra en positiv inverkan på samhället genom att utnyttja PSVs varumärke där klubben sköter utvecklingen av olika initiativ som stödjer det lokala samhället. Omfattande social medvetenhet ger klubben mycket respekt och lojalitet från sina fans.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5