Lazio biljetter

Jämför alla Lazio biljetter

Det finns just nu 17 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Lazio

Se SS Lazio live på Stadio Olimpico

Ta chansen att se SS Lazio spela hemma på Stadio Olimpico, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på SS Lazio biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

SS Lazio - Società Sportiva Lazio, också kallad "Biancocelesti, Biancazzurri, Aquile, Aquilotti ". Klubben grundades 1900 as Società Podistica Lazio i Rome och spelar sina hemmamatcher på Stadio Olimpico med en kapacitet på 72 698 sittplatser.

Spelschema 2017/2018

31 mars
Lazio vs Benevento
Stadio Olimpico
Serie A
247 kr
Läs mer
5 apr
Lazio vs Red Bull Salzburg
Stadio Olimpico
Europa League
1 122 kr
Läs mer
8 apr
Udinese vs Lazio
Stadio Friuli
Serie A
745 kr
Läs mer
15 apr
Lazio vs Roma
Stadio Olimpico
Serie A
1 326 kr
Läs mer
18 apr
Fiorentina vs Lazio
Stadio Artemio Franchi
Serie A
845 kr
Läs mer
22 apr
Lazio vs Sampdoria
Stadio Olimpico
Serie A
391 kr
Läs mer
29 apr
Torino vs Lazio
Stadio Olimpico di Torino
Serie A
1 255 kr
Läs mer
6 maj
Lazio vs Atalanta
Stadio Olimpico
Serie A
337 kr
Läs mer
20 maj
Lazio vs Inter
Stadio Olimpico
Serie A
695 kr
Läs mer

Lazio Biljetter och resor

Boka Dina Fotbollsbiljetter för att Se En Lazio Match på Plats

Lazio är en fotbollsklubb från Italien och grundades 1900. Klubben har en lång historia på den högsta nivån i italiensk fotboll. De har vunnit många UEFA cuper inklusive UEFA Super Cup och lagets arena heter Stadio Olimpico. Arenan delas med A.? Roma och har kapacitet på över 73.000 personer. Köp dina fotbollsbiljetter i förväg för att inte missa den unika chansen att befinna dig på Lazios stadion där du kommer känna den verkliga fotbollsmagin och passionen för fotboll.

Roms historia sträcker sig över tusentals år och du har möjlighet att bli en del av denna historia. Rom kallas ofta "Den eviga staden" och har den rätta lösningen för dig oavsett om det är en fotbollsresa, semester med familjen eller romantisk smekmånad. Köp dina biljetter idag och du kommer få njuta av olika unika platser i Rom. Den typiska romersk arkitekturen är något som kan få dig att se på världen på ett litet annat sätt. Gladiatorarenan Kolosseum är en av världens mest besökta turistmål men andra intressanta historiska platser du också kan besöka är det kejserliga forumet innehållande Trajan och Caesar. Du kan också överväga att ta en halv dags vandringstur till antikens Rom. När det kommer till mat och dryck, är Rom det bästa valet. Njut av en enastående kulinarisk upplevelse i den italienska huvudstaden där du kan testa olika lokala matmenyer. Du kan få reda på mer om kafferostningsprocessen genom att besöka en av de mest kända kaféerna i Rom, Sant 'Eustachio.