Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Paris Saint Germain biljetter

För närvarande erbjuder 0 företag biljetter och paketresor med Paris Saint Germain.

Se Paris Saint Germain live på Parc des Princes

Ta chansen att se Paris Saint Germain spela hemma på Parc des Princes, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Paris Saint Germain biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Paris Saint Germain - Paris Saint-Germain FC, också kallad "PSG, Paris SG". Klubben grundades 1970 i Paris och spelar sina hemmamatcher på Parc des Princes med en kapacitet på 48,712 sittplatser.

Paris Saint Germain Spelschema 2023 | 2024

Biljetter och resor

Besök den franska huvudstaden för att se de kommande fotbollsmatcherna, boka dina biljetter nu

Paris Saint Germain är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i Frankrike, och en av de rikaste klubbarna i världen. De har vunnit flera ligatitlar och Cuper. Laget går för närvarande igenom stora förändringar och bygger sitt nya varumärke genom att köpa de bästa fotbollsspelarna. PSG är baserade på stadion Parc Des Princes och arenan har kapacitet på över 48.500 personer. Arenan är värd för många FIFA matcher, och används också för konserter och boxningsmästerskap. Köp dina fotbollsbiljetter i förväg för att se till att du inte missar några av de mest spektakulära matcherna på året.

Paris är huvudstaden och den största staden i Frankrike. Paris är känt för att väcka romantiska associationer, och har länge ansetts vara kärlekens stad. Boka dina biljetter nu och njut av en av de mest fascinerande platserna i Europa och i världen i stort. Du kan njuta av din franska resa genom att dyka ner i den autentiska franska kulturen. Paris är ett av de ledande turistmålen i världen och är känd för sina konstmuseer, teatrar och ikoniska byggnader. Turistattraktioner inkluderar det berömda Eiffeltornet, Louvren, Disneyland Paris, Les invalids och Sainte Chapelle. Du kan besöka hjärtat av Paris - Cathedrale de Notre Dame. Du kan också gå på den bästa showen i Paris, Moulin Rouge. Missa inte chansen att se franska Cancan dansare, boka därför dina biljetter nu för att tillbringa kvalitetstid i Paris!

Fakta om Paris Saint Germain

Paris Saint-Germain är en professionell fotbollsklubb som håller till i hjärtat av Paris i Frankrike. PSG, som klubben kallas av sina fans, bildades så sent som 1970, när de två klubbarna Paris FC och Stade Saint-Germain slogs ihop till Paris Saint-Germain.

Klubben flyttade upp till Liga 1 år 1974 och har sedan dess vunnit tre ligatitlar, tre ligacuper och åtta franska cuptitlar. Framgångarna i Europa har begränsat sig till endast en UEFA Cup titel, men de är tillsammans med Marseille de enda två franska lag som lyckats vinna en stor europeisk titel. Däremot har framgångarna i Frankrike lett till att klubben lyckats bli den fjärde framgångsrikaste klubben i landet, ett otroligt resultat med tanke på att klubben endast existerat i 40 år. Dessutom är klubbens supporterklubb näst störst i Frankrike, vilket också är otroligt med tanke på klubbens unga ålder. Under 1990-talet, som var en strålande period för det franska laget, dominerade klubben den franska ligan och både 1996 och 1997 lyckades Paris Saint-Germain nå finalen i UEFA cupen. Men under senare år har klubben varit näst bäst i Frankrike efter ärkerivalen Olympique de Marseille. Det finns en stark rivalitet mellan PSG och Olympique de Marseille och matcherna mellan de två lagen går under namnet Le Classique. På senare tid har matcherna figurerat mycket i pressen på grund av supportervåld. Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna kostar mellan 74 euro och 38 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan. Paris har mycket att erbjuda sina besökare, till exempel opera huset National Opera House, eller så kan du njuta av utsikten från Eiffeltornet eller studera de kända konstverken på Louvren.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5