Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Celtic biljetter

För närvarande erbjuder 0 företag biljetter och paketresor med Celtic.

Se Celtic F.C. live på Celtic Park

Ta chansen att se Celtic F.C. spela hemma på Celtic Park, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Celtic F.C. biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Celtic F.C. - The Celtic Football Club, också kallad "The Bhoys, The Celts, The Hoops". Klubben grundades 1887 i Glasgow och spelar sina hemmamatcher på Celtic Park med en kapacitet på 60 411 sittplatser.

Celtic Spelschema 2023 | 2024

Biljetter och resor

Köp dina fotbollsbiljetter för att se Äkta skotsk fotboll live

Celtic Football Club är legendariska. Det är en av de mest framgångsrika fotbollslagen i Skottland och grundades 1887. Celtic har vunnit många ligatitlar, cuper, och de nådde också UEFA-cupfinalen 2003. Celtic har både irländska och skotska rötter och deras stadion heter Celtic Park. Arenan har kapacitet på 60.000 personer vilket gör den till den största stadion i Skottland. När du befinner dig i Glasgow kan du också upptäcka att arenan också används för olika musikevenemang. Var inte ute för sent med att boka dina fotbollsbiljetter eftersom dessa kan garantera dig minnesvärda och mycket levande fotbollskänslor i hjärtat av den skotska huvudstaden.

Glasgow är den största staden och huvudstaden i Skottland. Några av de mest imponerande turistattraktionerna i Glasgow inkluderar Art Gallery and Museum, Kelvingore Park, Glasgow Cathedral, och George Square. Glasgow Cathedral verkligen en attraktion som är värd att se. Den väcker starka känslor av tidlöshet precis som de flesta europeiska katedraler. Vidare finns Glasgow School of Art som är en annan spännande arkitektonisk plats du kan besöka i Glasgow. Du kan också experimentera med mat genom att prova äkta skotsk mat i en av de mest kända restaurangerna i Glasgow, Ubiquitous Chip. I fråga om matchbiljetter finns det olika biljett alternativ som på olika sätt kan göra din resa till Glasgow givande och tillfredsställande. Oavsett om du väljer att köpa matchbiljetter eller säsongsbiljetter, är en sak klar: du kommer att uppleva den sanna innebörden av tradition i fotboll.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5