Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Hamburger biljetter

För närvarande erbjuder 0 företag biljetter och paketresor med Hamburger.

Se Hamburger SV live på Imtech Arena

Ta chansen att se Hamburger SV spela hemma på Imtech Arena, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Hamburger SV biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Hamburger SV - Hamburger Sport-Verein e.V., också kallad "Die Rothosen, Der Dino". Klubben grundades 1887 i Hamburg och spelar sina hemmamatcher på Volksparkstadion med en kapacitet på 57 000 sittplatser.

Hamburger Spelschema 2023 | 2024

Biljetter och resor

Köp dina fotbollsbiljetter, bli en del av historien

Hamburger SV är en av de äldsta och mest berömda fotbollslagen i Tyskland sedan första världskriget. Klubben är en stor organisation där flera sporter ingår och man anordnar och styr olika typer av idrottsevenemang i landet. Hamburger SV har vunnit tre ligatitlar och en europeisk cup. Fotbollsklubben har sitt säte i Imtech Arena i Hamburg med en kapacitet på 57.000 personer. Arenan är berättigad att hålla UEFA och FIFA finaler och här kan du känna både tradition och innovation när det gäller fotboll. Ungdomars utveckling är överst på agendan för Hamburger fotbollsorganisation. Det är intressant att notera att klubben hade ett lag som spelade i damernas Bundesliga under perioden 2003-2012, men att det inte blev tillräckligt bra skött på grund av finansiella problem.

Planera din resa till Hamburg nu och dyk ner i historien om denna gräsrotsorganisation i fotboll. Hamburg är den näst största staden i Tyskland och åttonde största staden i Europa. Det är helt rätt tid att planera en resa till denna fascinerande tyska stad och tveka inte att boka din fotbollsbiljetter i dag. Hamburg är känt för sitt finansiella centrum, och världens näst äldsta bank är också baserad i Hamburg. Den är också känd för sina turist platser såsom Heide Park, Alster River, Hamburg Rathaus och Bismarck Monument. Hamburg är en hamnstad och har faktiskt den tredje största hamnen i världen, efter hamnarna i London och New York.

Fakta om Hamburger

Fotbollslaget Hamburger Sport-Verein e.V. är mer känt ute i fotbollsvärlden under namnet Hamburg Football Club. Klubben bildades officiellt 1919, då tre klubbar slog sig samman och bildade Hamburg, men klubben kan räkna sitt grundade som 1887, då en av dessa tre klubbar bildades.

Precis som många av de andra tyska fotbollsklubbarna i Bundesliga, så är Hamburg en sportklubb, som har många olika sportlag, som utövar många olika sorters sporter. Hamburg är en av de äldsta klubbarna bland högsta divisionslagen i Tyskland och klubben kan göra anspråk på att ha spelat i den högsta divisionen sedan 1918. Följaktligen så kan klubben därför ta åt sig äran att aldrig blivit nedflyttat från den högsta divisionen i Tyskland. Tack vare klubbens höga ålder så har fansen gett Hamburg smeknamnet “The Dinosaur” (Dinosaurien). Trots klubben långa tid i den högsta divisionen i Tyskland, så har man endast haft medelmåttiga framgångar. Klubbens framgångsrikaste period var under 1970- och 1980-talet när klubben vann den tyska ligan sex gånger och totalt fem cuptitlar. Klubben har även smakat på framgångar i Europa, först 1977 då man vann Cup Winners Cup och sedan 1983 då man vann europacup-finalen. Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på Volksparkstadion kostar mellan 79 euro och 41 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan. Hamburg har mycket att erbjuda besökare, såväl nattklubbar, pubar, restauranger, affärer och museum som miniatyrvärlden Miniature Wunderland, parken Park Planten un Blomen och sjöfartsmuseet International Maritime Museum.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5