Chelsea biljetter

Jämför alla Chelsea biljetter

Det finns just nu 22 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Chelsea

Se Chelsea FC live på Stamford Bridge

Ta chansen att se Chelsea FC spela hemma på Stamford Bridge, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Chelsea FC biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Chelsea FC - Chelsea Football Club, också kallad "The Blues, The Pensioners". Klubben grundades 1905 i London och spelar sina hemmamatcher på Stamford Bridge med en kapacitet på 41 841 sittplatser.

Spelschema 2017/2018

20 feb
Chelsea vs Barcelona
Stamford Bridge
Champions League
4 695 kr
Läs mer
25 feb
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
2 440 kr
Läs mer
4 mars
Manchester City vs Chelsea
Etihad Stadium
Premier League
1 798 kr
Läs mer
10 mars
Chelsea vs Crystal Palace
Stamford Bridge
Premier League
1 630 kr
Läs mer
14 mars
Barcelona vs Chelsea
Camp Nou
Champions League
2 875 kr
Läs mer
17 mars
Burnley vs Chelsea
Turf Moor
Premier League
1 198 kr
Läs mer
1 apr
Chelsea vs Tottenham
Stamford Bridge
Premier League
2 719 kr
Läs mer
7 apr
Chelsea vs West Ham
Stamford Bridge
Premier League
2 065 kr
Läs mer
14 apr
Southampton vs Chelsea
St Mary's Stadium
Premier League
1 838 kr
Läs mer
21 apr
Chelsea vs Huddersfield
Stamford Bridge
Premier League
1 239 kr
Läs mer
28 apr
Swansea vs Chelsea
Liberty Stadium
Premier League
2 097 kr
Läs mer
5 maj
Chelsea vs Liverpool
Stamford Bridge
Premier League
3 715 kr
Läs mer
13 maj
Newcastle vs Chelsea
Newcastle
Premier League
1 710 kr
Läs mer

Chelsea Biljetter och resor

Chelsea Football Club Levererar Alltid Spänning i Engelsk Fotboll

Chelsea Football Club grundades i början på 1900-talet och har spenderat majoriteten av sin historia i toppskiktet i engelsk fotboll. Klubbens imponerande prestationer kommer att uppmuntra dig till att besöka London och njuta medan du tittar på extremt talangfulla spelare. Glöm inte att boka dina fotbollsbiljetter idag eftersom de är inkörsporten till den kommande fotbollssäsongen i hjärtat av England. Chelsea Football Club har haft många legendariska spelare som Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti, och Steve Clarke. Ge dig själv möjligheten att utforska denna långa och framgångsrika historien om klubben. Det är något gripande med Chelsea Football Club, något som endast kan identifieras som den framträdande positiva anda och gnista genom vilka spelarna når ut till fansens hjärtan. Fansens har stor betydelse och är mycket viktiga för framgången i vilken klubb som helst, inte minst Chelsea.

London är förstås fortfarande en spännande plats att besöka under alla tider på året. Ett av kännetecknen för staden är Buckingham Palace som ger besökarna möjlighet att fördjupa sig i Storbritanniens rika och intressanta historia. Ditt beslut att köpa fotbollsbiljetter till Chelsea Football Club är ett fantastiskt val när du försöker ta en paus från vardagen. En annan intressant plats att besöka i London är Madame Tussauds Museum där människor kan uppleva magin i olika historiska och kulturella epoker speglat genom kändisars vaxfigurer. Chelsea fans ska vara stolta över historien men också för senaste tidens framgångar för sitt favoritlag.

Fakta om Chelsea

Chelsea Football Club har en stolt historia i den engelska toppfotbollen. Laget, som även går under smeknamnet London the Blues, har spelat på Stamford Bridge stadium i Fulham alltsedan de grundades år 1905.

Chelsea har njutit av många vinster alltsedan deras första ligatitel år 1955. Men det har varit under de senaste två årtiondena som laget har kunnat njuta av en mer ihållande period med framgång. Sedan 1997 har klubben vunnit inte mindre än 15 större titlar däribland fyra Premier League titlar och sju FA-cup titlar.

The Blues är det enda Londonlaget som lyckats vinna Champions League och det är också det enda laget i Storbritannien som lyckats vinna alla de tre europeiska titlarna. Framgångarna har lett till en stor efterfrågan efter biljetter bland fansen och den 41,000 stora arenan säljs snabbt slut.

Chelsea ägs av den stenrika ryska oljemiljardären Roman Abramovich, som köpte klubben år 2003. Ryssens pengar har lett till att The Blues kunnat vara en frekvent titelförsvarare. Ett tillskott på 100 miljoner pund från den ryske välgöraren hjälpte klubben upp på de rikas lista och klubben rankades som den sjunde rikaste klubben år 2013.

Biljettpriserna för att se Premier Leagues-lagets hemmamatcher ligger från 63 pund till 40 pund beroende på var man sitter på arenan och vilket lag klubben spelar mot.

Fulham ligger i hjärtat av London och har mycket att erbjuda sina besökare. Välkända attraktioner inkluderar: floden Themsen, The Franco, tv-studion BBC television Centre och konsertlokalen The Hammersmith Odeon.