Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Chelsea biljetter

För närvarande erbjuder 1 företag biljetter och paketresor med Chelsea.

Chelsea är ett av topplagen att räkna med och har tagit hem både Premier League och Champions League under de senaste åren, Det är ofta ett stort tryck på biljetter till Chelsea FC:s hemmamatcher på Stamford Bridge. Välj match och jämför priser på matchbiljetter från samtliga stora biljettförsäljare och resebyråer på marknaden. Vi jämför priser från de officiella leverantörerna samt andrahandsmarknaden, notera att priserna kan vara lägre eller högre än utgångspriset.

Hur köper man Chelsea biljetter?

Om du vill se Chelsea säsongen 2021/2022 finns det en rad alternativ för biljettköp. Ett sätt är att gå med i klubben och sedan ansöka om biljetter till en specifik match, det är dock inte säkert att du kommer att tilldelas biljetter på detta sätt. En annan variant är att köpa av en av de partners som vi listar på denna sida, på så sätt kommer du att garanteras biljetter. Det finns ett stort antal försäljare av biljetterna så kolla in de olika försäljarnas erbjudanden innan du slår till.

Jämför biljetter med Chelsea FC

Priserna kan skilja ganska mycket, inte bara mellan olika matcher utan också för en och samma match. Hur viktigt är det för dig att sitta nära planen? Ofta kan det kosta dubbelt så mycket att sitta på nedre långsida jämfört med övre kortsida. Oavsett så listar vi alla tänkbara alternativ i vår jämförelse och anger vad som ingår i respektive biljett.

Fotbollsresor med Chelsea

Vill du slippa jaga hotell och flygbiljetter så finns alternativet att köpa anpassade paketresor för just den matchen du vill se. Då köper du ett paket som inkluderar matchbiljett, hotell och boende. Alla fotbollsresor med Chelsea finns nedan.

Stamford Bridge, London

Arenan ligger i ett mycket trevligt område där du kan promenera runt och hitta pubar, restauranger och mycket annat. Gör som drygt 40 000 andra besökare och se en match live. Chelsea är kända för sin fina, snabba fotboll och oavsett om du är ett stort fan eller inte kommer du kunna se fotboll i världsklass

Chelsea Spelschema 2023 | 2024

Chelsea FC biljetter

På denna sajt kan du jämföra och sedan köpa biljetter till alla Chelseas matcher, antingen köper du endast matchbiljetter och ordnar med boende och resa på egen hand eller så väljer du en av de leverantörer som säljer paketresor så slipper du besväret att leta efter lämpliga hotell. Vi samarbetar med de största resebyråer och biljettförsäljare runt om i Europa och du kan känna dig trygg när du köper av någon av våra samarbetspartners.

Om Chelsea FC

Chelsea, eller ”The Blues” är en av de mest populära klubbarna i Premier League och är alltid ett topplag som slåss om både ligaseger och att kvalificera sig till Champions League. Med världsspelare som Hazard, Willian och Courtois är Chelsea ett underhållande lag att se på planen. Även den ryske ägaren Abramovich är en stor anledning till framgångarna och har gjort det möjligt för klubben att utvecklas under det senaste årtiondet.

Stamford Bridge

Du tar dig enklast till Stamford Bridge via tunnelbanan och stationen Fulham Broadway på District Line, alternativt tar du någon av bussarna 14, 211 och 414. Stadion rymmer över 41 000 åskådare och är utsåld nästan alla matcher. I närområdet finns mycket pubar, restauranger och köpcentrum där du kan spendera timmarna före och efter matchen.

Stora matcher

Chelsea har ingen särskild rival men matcherna mot Arsenal, Liverpool och Manchester United är alltid extra laddade. I närområdet finns också Fulham men på grund av den stora skillnaden i förutsättningar räknas det inte som någon stor rival.

Hur mycket kostar Chelsea biljetter?

När det är match mot topplagen så ligger priserna normalt högre än när man möter ett bottenlag. Vi listar priserna på alla matcherna så för att se de exakta priserna så klickar du på en av matcherna för mer information kring priserna.

Hur köper man biljetter till Chelseas bortamatcher?

Eftersom vi listar alla matcher, hemma- som bortamatcher är det ingen skillnad, men om du vill se en bortamatch och stå tillsammans med andra Chelsea-fans måste du se till att du köper biljetter till bortasektionen på läktaren.

Biljettinformation

https://www.chelseafc.com/en/tickets---membership/buy-tickets

Biljetter och resor

Chelsea football club levererar alltid spänning i engelsk fotboll

Chelsea Football Club grundades i början på 1900-talet och har spenderat majoriteten av sin historia i toppskiktet i engelsk fotboll. Klubbens imponerande prestationer kommer att uppmuntra dig till att besöka London och njuta medan du tittar på extremt talangfulla spelare. Glöm inte att boka dina fotbollsbiljetter idag eftersom de är inkörsporten till den kommande fotbollssäsongen i hjärtat av England. Chelsea Football Club har haft många legendariska spelare som Roy Bentley, Frank Blunstone, Peter Bonetti, och Steve Clarke. Ge dig själv möjligheten att utforska denna långa och framgångsrika historien om klubben. Det är något gripande med Chelsea Football Club, något som endast kan identifieras som den framträdande positiva anda och gnista genom vilka spelarna når ut till fansens hjärtan. Fansens har stor betydelse och är mycket viktiga för framgången i vilken klubb som helst, inte minst Chelsea.

London är förstås fortfarande en spännande plats att besöka under alla tider på året. Ett av kännetecknen för staden är Buckingham Palace som ger besökarna möjlighet att fördjupa sig i Storbritanniens rika och intressanta historia. Ditt beslut att köpa fotbollsbiljetter till Chelsea Football Club är ett fantastiskt val när du försöker ta en paus från vardagen. En annan intressant plats att besöka i London är Madame Tussauds Museum där människor kan uppleva magin i olika historiska och kulturella epoker speglat genom kändisars vaxfigurer. Chelsea fans ska vara stolta över historien men också för senaste tidens framgångar för sitt favoritlag.

Fakta om Chelsea

Chelsea Football Club har en stolt historia i den engelska toppfotbollen. Laget, som även går under smeknamnet London the Blues, har spelat på Stamford Bridge stadium i Fulham alltsedan de grundades år 1905.

Chelsea har njutit av många vinster alltsedan deras första ligatitel år 1955. Men det har varit under de senaste två årtiondena som laget har kunnat njuta av en mer ihållande period med framgång. Sedan 1997 har klubben vunnit inte mindre än 15 större titlar däribland fyra Premier League titlar och sju FA-cup titlar. The Blues är det enda Londonlaget som lyckats vinna Champions League och det är också det enda laget i Storbritannien som lyckats vinna alla de tre europeiska titlarna. Framgångarna har lett till en stor efterfrågan efter biljetter bland fansen och den 41,000 stora arenan säljs snabbt slut. Chelsea ägs av den stenrika ryska oljemiljardären Roman Abramovich, som köpte klubben år 2003. Ryssens pengar har lett till att The Blues kunnat vara en frekvent titelförsvarare. Ett tillskott på 100 miljoner pund från den ryske välgöraren hjälpte klubben upp på de rikas lista och klubben rankades som den sjunde rikaste klubben år 2013. Biljettpriserna för att se Premier Leagues-lagets hemmamatcher ligger från 63 pund till 40 pund beroende på var man sitter på arenan och vilket lag klubben spelar mot. Fulham ligger i hjärtat av London och har mycket att erbjuda sina besökare. Välkända attraktioner inkluderar: floden Themsen, The Franco, tv-studion BBC television Centre och konsertlokalen The Hammersmith Odeon.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5