Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Arsenal biljetter

För närvarande erbjuder 0 företag biljetter och paketresor med Arsenal.

Vill du köpa biljetter till Arsenal FC så har du möjligheten att först jämföra priser från alla försäljare här på vår sajt. Välj en match i listan och se alla de erbjudanden som finns just nu från de stora biljettförsäljarna och resebyråerna.

Hur går man tillväga för att köpa Arsenal biljetter?

Arsenals hemmamatcher är oftast utsålda och biljetter till de stora matcherna är mycket svåra att få tag, särskilt om du inte är medlem i klubben. Enklast är att köpa av en partner eller resebyrå som fungerar som en återförsäljare av Arsenal biljetter och det är dessa företag vi listar här på sajten.

Jämför alla resor och biljetter med Arsenal FC

Vill du sitta på bästa möjliga plats på läktaren eller duger kortsida för dig? Oavsett vad som är dina krav så kan de uppfyllas, det finns ett stort antal företag som säljer biljetter till Arsenals hemmamatcher vilket ökar valfriheten för dig som köpare.

Fotbollsresor med Arsenal

Vill du hellre köpa en paketresa där allt ingår? Då finns möjligheten att köpa en komplett fotbollsresa med boende och flygresa. Ett smidigt sätt där man får allt ordnat och slipper lägga ner tid på att leta lämpliga hotell och flygtider.

Emirates Stadium, London

Emirates tar nästan 60 000 åskådare och ligger i norra London, du tar dig hit enkelt via tunnelbana. För den riktigt inbitne finns också möjligheten till stadium tour och ett besök på Arsenals museum.

Arsenal Spelschema 2023 | 2024

Arsenal FC biljetter

Arsenal är ett av Englands mest framgångsrika lag med segrar i både ligan, FA-Cup och ligacuper. På den här sidan kan du enkelt jämföra priser och därefter boka matchbiljetter från någon av våra samarbetspartners. Välj mellan att köpa endast matchbiljetter eller en paketresa med boende. Välj först en match du är intresserad av i spelschemat, jämför sedan priser och platser från de olika biljettförsäljarna. VI lägger upp både liga- och cupmatcher, var sig det är hemmamatcher eller bortamatcher hittar du de här direkt de finns till försäljning.

Om Arsenal FC

Arsenal är ett av de lag i Premier League som man varje säsong räknar med kommer vara med och slåss om titeln. Med spelare som Özil, Aubameyang och Lacazette har man ett vasst anfall. Emery som tillträdde Wenger efter hans långa tid i klubben har påbörjat uppbyggnaden av laget. Säsongen 2003/2004 har gått till historien som den bästa säsongen någonsin då man vann ligan utan att förlora en enda match med vad som kallas "The Invincibles".

Emirates Stadium

Du når till arenan enklast via kollektivtrafiken och stationen Arsenal (Piccadilly Line), alternativt åker du till Finsbury Park eller Highbury & Islington och promenerar därifrån 10 minuter. Arsenal har sedan 2006 spelat på den moderna arenan efter att man bytte från Highbury. Arenan tar 60 355 åskådare och är i de allra flesta matcher slutsåld.

North London derby

Detta kallas derbyt mellan Arsenal och lokalkonkurrenten Tottenham, båda lagen har sitt ursprung i norra London och det har alltid funnits en rivalitet mellan klubbarna. Under säsongen 2017/2018 slogs publikrekord i derbyt när det spelades på Wembley Stadium. Andra heta matcher för Arsenal är förutom London-derbyt mot Chelsea också matchen mot Manchester United.

Hur mycket kostar Arsenal biljetter?

Vi har listat priserna match för match på denna sajt så du snabbt får en överskådlig blick av priserna. Priserna varierar mycket och är främst beroende på motståndet och hur bra platser du är ute efter.

Hur köper man biljetter till Arsenals bortamatcher?

På precis samma sätt, men är du intresserad av att stå tillsammans med borta-fansen så var noga med att kontrollera att biljetterna är till bortasektionen.

Biljettinformation

https://www.arsenal.com/tickets

Biljetter och resor

Njut av din resa till london där du kan se en av de mest kända lagen fotbollslagen arsenal på plats / köp dina fotbollsbiljetter idag

Arsenal är en fotbollsklubb med en rik historia och är känd för sin framgång. Arsenal grundades 1886, och har alltid strävat efter att säkerställa en stark känsla av stolthet och tradition. Kombinationen av tradition och innovation är symbolisk för andan som skapats i Arsenal. Det här andan bidrar till den känslomässiga och unika atmosfären som finns på Emirates Stadium. Bli den första att reservera dina fotbollsbiljetter till London och du kommer själv få se vad det innebär att vara ett stolt fan av Arsenal. Under sina 125 år har Arsenal tagit sig en plats i sina fans hjärtan genom att ge dem en tydlig möjlighet att känna sig som en del av klubben.

Medan du befinner dig i London kan du få veta mer om succén för Arsenal Foundation. Klubben har tydliggjort sin hängivenhet till att tjäna samhället. Arsenal Foundation lanserades 2012 som ett försök att uppmuntra unga människor runt om i världen att uppnå sina mål och förverkliga sin potential. Det här visar klubbens höga sociala medvetenhet genom att de alltså alltid väljer att betjäna samhället. Det finns ingen bättre tid än nu för att besöka London och Arsenals arena, Emirates Stadium. Du kommer med nöje upptäcka viktiga detaljer om klubben och uppleva den spännande fotbollsatmosfären i hjärtat av London. Boka dina fotbollsbiljetter, de kan ge dig en unik möjlighet att besöka intressanta platser i London.

Fakta om Arsenal

En av de populäraste fotbollsklubbarna i England, Arsenal Football Club, är känd över hela världen och biljetterna till deras matcher är mycket eftertraktade. Arsenal, som även går under smeknamnet ”The Gunners”, är ett av de framgångsrikaste lagen i den högsta divisionen i England. Klubben, som numera håller till på nybyggda Emirates Stadium, grundades år 1886, och har spenderat mesta delen i fotbollsligan på Highbury fotbollsstadion.

Arsenal värderades till 1,3 miljarder dollar år 2013 och anses vara den fjärde högst värderade klubben i engelska Premier League. Biljettintäkterna är bara en del av klubbens blomstrande ekonomi. I nutid har Arsenal vunnit Premier League ett antal gånger på 1990-talet, vid ett av dessa tillfällen vann de både ligan och en cup dubbel, och klubben har alltid slutat toppfyra sedan dess. The Gunners finner även nöje i den konkurrerande rivaliteten som råder med rivalen Tottenham Hotspur från norra London. Historiskt, så har klubben varit ett attraktivt alternativ för toppspelare och speciellt under de senaste årtiondena, då The Gunners attraherat många internationella toppspelare. Biljettpriserna till Arsenals hemmamatcher på Emirates Stadium ligger mellan 126 pund och 26 pund, men om man blir medlem kan kostnaderna bli mindre, då man kan ta del av olika erbjudanden. London bjuder på en häpnadsväckande historia, som kan upplevas på otaliga attraktioner. Dessa inkluderar ett stort utbud av museer, restauranger, teatrar, biografer, pubar, nattklubbar och musik arenor, som erbjuder något för alla. London ligger i hjärtat av Brittisk fotboll och är en pulserande stad som erbjuder många olika kulturer och oändliga sightseeing möjligheter¬¬ – den kungliga borgen The Tower of London är bara en av godbitarna.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5