Vi jämför primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde.

Juventus biljetter

För närvarande erbjuder 3 företag biljetter och paketresor med Juventus.

Se Juventus FC live på Juventus stadium

Ta chansen att se Juventus FC spela hemma på Juventus stadium, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Juventus FC biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Juventus FC - Juventus Football Club, också kallad "Vecchia Signora, Fidanzata d'Italia, bianconeri, Zebre, Signora Omicidi, Goeba". Klubben grundades 1897 i Turin och spelar sina hemmamatcher på Juventus Stadium med en kapacitet på 41 000 sittplatser.

Juventus Spelschema 2023 | 2024

Biljetter och resor

Boka din resa till turin och se en match med juventus

Juventus är en av de mest framgångsrika och kända fotbollsklubbarna i Italien efter AC Milan. Klubben är också den tredje äldsta klubben i Italien då den grundades redan 1897 och är välkänd för sina berömda spelare i världsklass. Laget anses vara en viktig kraft för fotbollen i Italien och Europa. Juventus är nuvarande mästare i Italien, och har vunnit många ligatitlar och Europacupen genom åren. Hemmaarenan heter Juventus Stadium och har en kapacitet på upp till 41.000 personer. Ett annat intressant faktum är att Juventus och deras ungdomsprogram producerar några av de bästa unga talangerna i Italien.

Turin är centrum för både kultur och handel; staden är dessutom känd för sina konstgallerier, pizzerior och operahus. Kända platser som du kan besöka är Sindone di Torino, Museo Egizio, Pallazo Carignano, Pallazo Madama, och Kungliga biblioteket i Turin. Stjärnan i Turins konstscen, Castello di Rivoli, är en annan stor plats som du kan se i staden. Den går tillbaka till 1600-talet och ger definitivt en autentisk känsla av historia. Du kan ha minnesvärda upplevelser i denna traditionella och romantiska italiensk stad. Då Turin välkomnar turister från hela världen ger staden dig ett löfte att bryta rutinen och vardagen i det dagliga livet.

Fakta om Juventus

Juventus är en professionell fotbollsklubb som också går under namnet “The old Lady” (den gamla damen) på grund av klubbens status som en av de äldre klubbarna inom italiensk fotboll. Klubben, som också kallas för Juve, av die-hard fansen, har spelat alla säsonger, utom en, i den högsta divisionen i Italien. Det året de inte spelade i högsta ligan, blev de påtvingade en nedflyttning av det italienska fotbollsförbundet, som hyste finansiella tveksamheter gällande klubben.

Juventus bildades redan 1897, som en idrottsklubb, och leddes av en italiensk affärsman. Klubben blev sedan det första professionella fotbollslaget i den italienska fotbollsligan. Juventus har allt sedan starten haft en stark relation med det italienska folket och det italienska landslaget, som har plockat spelare från klubben nästan varje år sedan starten på 1920-talet. Klubbens supporterbas är bland den största i världen och klubbens inflytande sprids vitt och brett i samband med att italienska immigranter tar med sig sin sportkultur till många olika platser i världen. Biljetter för att se Juventus spela säljer ut på bara några timmar och väntelistor är vanligt förekommande. Klubben är den framgångsrikaste i Italiens fotbollshistoria, då man lyckats vinna otroliga 29 italienska liga titlar, nio italienska liga-pokaler och sex italienska nationella cuper. Lägger man ihop dessa med klubbens totalt 18 europeiska pokaler så har man troligtvis ett av de framgångsrikaste lagen i Europas fotbollshistoria. Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på Juventus stadium kostar mellan 102 euro och 59 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan. Turin har mycket att erbjuda resenären; såväl nattklubbar, pubar, restauranger, affärer och museum, som bilmuseet Museum of the Automobile, torget Piazza San Carlo och parken Parco del Valentino.

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här

4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5