Inter biljetter

Jämför alla Inter biljetter

Det finns just nu 19 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Inter

Se FC Internazionale Milano live på Giuseppe Meazzastadion San Siro

Ta chansen att se FC Internazionale Milano spela hemma på Giuseppe Meazzastadion San Siro, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på FC Internazionale Milano biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

FC Internazionale Milano - Football Club Internazionale Milano , också kallad "I Nerazzurri, La Beneamata, Il Biscione, Baüscia". Klubben grundades 1908 i Milano och spelar sina hemmamatcher på San Siro med en kapacitet på 80 018 sittplatser.

Spelschema 2017/2018

24 feb
Inter vs Benevento
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
479 kr
Läs mer
4 mars
Milan vs Inter
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
1 180 kr
Läs mer
11 mars
Inter vs Napoli
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
720 kr
Läs mer
18 mars
Sampdoria vs Inter
Stadio Luigi Ferraris
Serie A
1 275 kr
Läs mer
31 mars
Inter vs Hellas Verona
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
480 kr
Läs mer
8 apr
Torino vs Inter
Stadio Olimpico di Torino
Serie A
1 255 kr
Läs mer
15 apr
Atalanta vs Inter
Stadio Atleti Azzurri d'Italia
Serie A
1 305 kr
Läs mer
18 apr
Inter vs Cagliari
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
480 kr
Läs mer
29 apr
Inter vs Juventus
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
1 320 kr
Läs mer
6 maj
Udinese vs Inter
Stadio Friuli
Serie A
1 275 kr
Läs mer
13 maj
Inter vs Sassuolo
Giuseppe Meazzastadion San Siro
Serie A
659 kr
Läs mer
20 maj
Lazio vs Inter
Stadio Olimpico
Serie A
695 kr
Läs mer

Inter Biljetter och resor

Boka Dina Fotbollsbiljetter För Att Njuta av Skönheten i Italiensk Fotboll

Inter Milan är en av de mest framgångsrika lagen i italiensk fotboll, och grundades 1908. Laget har vunnit många ligatitlar, däribland UEFA och FIFA titlar. Klubben är en av de mest värdefulla fotbollsklubbarna i världen och är baserade på stadion San Siro med kapacitet på över 80.000 personer. Ett intressant faktum är att arenan delas med deras främsta rival, AC Milan. Köp dina fotbollsbiljetter; du kommer aldrig att ångra valet att uppleva den fascinerande fotbollsatmosfären på denna stadion.

Vad som kan värt att nämna om denna fotbollsklubb är dess höga nivå av socialt och etiskt ansvar. Ömsesidig respekt och skydd av individuella rättigheter är kärnan i klubbens etiska värderingar och principer. När det kommer till staden Milano är detta en av de bästa platserna att besöka i Italien. Köp dina fotbollsbiljetter så att du kan känna den unika atmosfären på San Siro, och få chansen att känna dig som en äkta italienare i det att du kan uppskatta och älska konsten fotboll. Du kan dessutom besöka museet till Inter och Milan som råkar vara inrymt på San Siro stadion och på så vis lära dig historien om de två lagen. Besökarna har mycket att studera och njuta av: cupvinster, historiska T-shirts, konstföremål, skor och andra minnesvärda aspekter gällande de två Milano lagen.

Fakta om Inter

Fotbollslaget F.C. Internazionale Milano går vanligtvis under namnet Inter Milan ute i fotbollsvärlden, medan fansen som köper fotbollsbiljetterna endast kallar laget för Inter. Klubben är ett professionellt fotbollslag i den högsta divisionen i Italien. Klubben utmärker sig för att vara en av de få klubbar som spelat hela sin fotbollskarriär i den högsta ligan i det italienska seriesystemet.

Under denna tid har Inter vunnit 30 fotbollspokaler, vilket inkluderar 18 liga titlar och 12 nationella cupturneringar. Klubben har varit som mest framgångsrika under senare år. Under 2006 till 2010 vann Inter fem ligatitlar i rad, vilket är tangerat rekord i den italienska fotbollsligan.

Framgångarna i Europa har även följts av nationella framgångar och Inter har vunnit Champions League tre gånger, senast var 2010. Med detta resultat är man näst bäst i Italien efter rivalerna AC Milan. Dessutom har Inter vunnit UEFA cupen tre gånger och FIFA Club World Cup en gång.

Inter Milan delar fotbollsstadium med liga rivalen, AC Milan. San Siro Stadium, vilket är den största arenan i den italienska fotbollsligan har plats för 80,000 åskådare. Rivaliteten mellan de båda klubbarna är het och derby matcherna mellan de båda klubbarna, som går under namnet Derby della Madonnina, bevakas väl i de italienska tidningarna

Priset för fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna på San Siro Stadium kostar mellan 112 euro och 60 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

Milano har mycket att erbjuda besökaren, såväl som nattklubbar, pubar, restauranger, affärer och museum som världsberömda katedralen Il Duomo gallerierna Galleria d’italia piazza della Scala och Galleria Vittorio Emanuele II.