We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Liverpool biljetter

Det finns just nu 9 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Liverpool

Är du ute efter Liverpool FC biljetter så har du kommit till rätt ställe, här kan du enkelt jämföra olika biljetter till Liverpools hemmamatcher från olika försäljningsställen.

Liverpool är en av de absolut mest populära fotbollsklubbarna i Europa och att få tag i en matchbiljett är inte det lättaste, särskilt till de stora matcherna. Är man medlem i klubben finns möjlighet att ansöka om biljetter men det smidigaste sättet är att köpa via en av de företag som listas här på sajten.

Det är stor skillnad på priserna beroende på var på läktaren du vill sitta, oftast är högt uppe på kortsidan det billigaste alternativet och långt ner på långsidan det allra dyraste. Vi listar de billigaste alternativen här på sajten och ofta har de listade biljettförsäljarna mer att erbjuda på sina respektive hemsidor.

Som alternativ till att köpa endast fotbollsbiljetter finns möjligheten att köpa kompletta fotbollsresor med Liverpool här på sajten. Välj hotell och flygbolag och få allt i ett och samma paket. Kontrollera också vilka garantier den aktuella resebyrån har.

Tänker man på Anfield är det svårt att inte tänka på ”You'll never walk alone” som sjungs av drygt 54 000 åskådare innan matchen. Den nyligen renoverade arenan är ett besök för den som är intresserad av fotboll oavsett om man är ett Liverpool fan eller inte.

Liverpool Spelschema 2021/2022

VS
Old Trafford Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Champions League
VS
Olympic Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Champions League
VS
Anfield Premier League
VS
Goodison Park Premier League
VS
Molineux Ground Premier League
VS
San Siro Champions League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Tottenham Hotspur Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
King Power Stadium Premier League
VS
Stamford Bridge Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Selhurst Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Turf Moor Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Emirates Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Falmer Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
Etihad Stadium Premier League
VS
Villa Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
St James Park Premier League
VS
Anfield Premier League
VS
St Mary's Stadium Premier League
VS
Anfield Premier League

Liverpool är ett av topplagen i Premier League och en mycket populär klubb internationellt sätt. Boka enkelt dina Liverpool-biljetter via någon av våra samarbetspartners, förutom möjligheten att köpa en komplett fotbollsresa finns också alternativet att köpa endast matchbiljetter. Välj en match i listan och jämför de olika resebyråernas och biljettförsäljarnas priser. Oavsett om du vill se "The Reds" i ligan eller någon cup så kan du hitta biljetterna här på sidan.

Liverpool är ett av topplagen och en av de största och rikaste klubbarna i Europa och har på senare tid efter tillskott som Mohamed Salah, Jürgen Klopp och Virgil Van Dijk lyft sig ytterligare en nivå. Klubben grundades 1892 och är ett av de mest framgångsrika klubbarna i England med 18 ligavinster och 5 stycken Europatitlar, storhetstiden var under 70- och 80-talet och 1984 vann man trippeln, dvs: Ligan, Ligacupen samt Europacupen (Det som idag kallas för Champions League).

Liverpools hemmaarena, Anfield Road, andas fotboll och varje match inleds med mäktiga ”You’ll Never Walk Alone”. Det är en mäktig atmosfär på och omkring arenan och något som måste upplevas framförallt om Liverpool FC ligger dig nära hjärtat. Anfield ligger i den nordöstra delen av staden, i närheten av Stanley Park och har numera efter ombyggnation en kapacitet på 54 074 åskådare. Stadion ligger på gångavstånd från centrum och nås enkelt via kollektivtrafik.

Derbyt mot lokalkonkurrenten Everton är en stor match för Liverpool-supportrarna, det är ett förhållandevis fredligt möte jämfört med många andra derbyn. Det mest laddade mötet är dock matchen mot den stora rivalen Manchester United, till denna match brukar biljettpriserna dra iväg lite på grund av det stora intresset i matchen.

På denna sida ser du priser för varje enskild match och kan enkelt se vilken nivå priserna ligger på, din plats på arenan och vilka motståndarna är påverkar priset.

Väljer du att se ditt lag i en bortamatch så kan du räkna med lojala och hängivna fans. Vi listar både priser och fotbollsresor till hemma- och bortamatcher på vår sajt.

http://www.liverpoolfc.com/tickets/how-to-buy-tickets

Biljetter och resor

Efter att ha vunnit fem europeiska cuper så är Liverpool FC ett legendariskt brittisk lag. Klubben åstadkom en stor del av sin framgång under 1970- och 1980-talen. Hitta de bästa erbjudandena på fotbollsbiljetter så att du kan titta på en match med ditt favoritlag Liverpool. Missa inte chansen att besöka Liverpool, som inte bara är hemstaden för fotbollsklubben, men också The Beatles hemstad. Musikälskare kan njuta av en rundtur i en värld av inspirerande musik som skapats av det populära bandet. I Liverpool kan du känna magin skapad av de tusentals supportrar som finns till fotbollsklubben. Anfield, Liverpool FC:s arena, har kapacitet att ta in över 54 074 personer vid fullsatt, så du kan föreställa dig atmosfären där.

Att boka fotbollsbiljetter nu kan ge dig en unik möjlighet att få veta mer om staden Liverpool. Det är en stad som du kan njuta av när som helst på året. På en ljus, solig dag är Liverpool stads ”sightseeing” buss ett bra alternativ för att få dig på bra humör och ladda dig med positiva känslor. Dessutom kan du besöka de två katedralerna som finns i staden. En stad med två katedraler utlovar en autentisk upplevelse för alla besökare. Det finns många som hävdat att fotboll är Liverpools andra religion och det kan nog ligga någonting i det. Hitta säsongens bästa erbjudanden på fotbollsbiljetter till Liverpool FC:s matcher. Du kommer att bli positivt överraskad av det stora antalet människor som vill besöka Liverpool.

Fakta om Liverpool

Liverpool är främst känt för sina framgångar på 1970- och 1980-talet, när karismatiska managers som Bill Shankly och Bob Paisley, hade stora framgångar både i nationella och europeiska turneringar.

Fotbollsbiljetterna till laget, som spelar på Anfield, är några av de mest eftertraktade inom engelska Premier League. Med imponerande 18 ligatitlar sedan klubben grundades år 1882 är de knappast några ovana vinnare. Dessutom kan klubben lägga till ytterligare sju FA-cup vinster och 8 Liga cup pokaler till sin imponerade samling.

Klubben har en långlivad rivalitet med Premier League laget Manchester United och ett hetsigt lokalderby med Everton Football Club, som också är baserade i Liverpool.

Klubben har haft sin beskärda del av tragedier, då de har varit inblandade i två av de största olyckorna inom fotbollshistorien under senare tid. Den första olyckan skedde 1985, när 39 supportar dog på Heysel Stadium, då en vägg kollapsade under en match mot Juventus. Den andra olyckan skedde 1989, då 96 Liverpool supportar klämdes ihjäl på ståplatsläktaren på Hillsborough stadium.

Biljetter till hemmamatcherna kan kosta från 52 pund till 38 pund beroende på vilka motståndarna är.

Staden Liverpool, som år 2008 utsågs till European Capital of Culture (Europas kulturhuvudstad) har mycket att erbjuda alla fotbollsfans; det världsberömda sjöfartsmuseet Maritime Museum, konstgalleriet Walker Gallery, Titanic museet och Liverpools katedral, Liverpool Cathedral.

Billigaste hemmamatchen

VS
fr 1 990 kr Läs mer

Dyraste hemmamatchen

VS
fr 29 915 kr Läs mer

Recensioner och betyg för Fotbollsbiljetter.se

Läs alla recensioner här
4,3 av 5 (3 recensioner)

Grym sida att hitta prisvärda fotbollsbiljetter på.

4 av 5

Överskådligt och smidig tjänst, rekommenderas!

5 av 5

Grym sida, kollar alltid in här för att jämföra priser.

4 av 5