Manchester United biljetter

Jämför alla Manchester United biljetter

Det finns just nu 22 företag som erbjuder fotbollsbiljetter och paketresor med Manchester United

Se Manchester United live på Old Trafford

Ta chansen att se Manchester United spela hemma på Old Trafford, upplev den mäktiga stämningen på plats. Vi hjälper dig att hitta de bästa priserna på Manchester United biljetter. Välj match för mer information och en komplett lista på alla företag som säljer biljetter och paket till den matchen du är intresserad av.

Manchester United FC - Manchester United Football Club, också kallad "The Red Devils". Klubben grundades 1878, as Newton Heath LYR F.C. i Manchester och spelar sina hemmamatcher på Old Trafford med en kapacitet på 75 811 sittplatser.

Spelschema 2017/2018

21 feb
Sevilla vs Manchester United
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
Champions League
3 195 kr
Läs mer
25 feb
Manchester United vs Chelsea
Old Trafford
Premier League
2 440 kr
Läs mer
5 mars
Crystal Palace vs Manchester United
Selhurst Park
Premier League
1 995 kr
Läs mer
10 mars
Manchester United vs Liverpool
Old Trafford
Premier League
2 893 kr
Läs mer
13 mars
Manchester United vs Sevilla
Old Trafford
Champions League
1 498 kr
Läs mer
18 mars
West Ham vs Manchester United
Olympic Stadium
Premier League
1 859 kr
Läs mer
31 mars
Manchester United vs Swansea
Old Trafford
Premier League
1 262 kr
Läs mer
7 apr
Manchester City vs Manchester United
Etihad Stadium
Premier League
3 849 kr
Läs mer
14 apr
Manchester United vs West Bromwich
Old Trafford
Premier League
1 290 kr
Läs mer
21 apr
Bournemouth vs Manchester United
Dean Court
Premier League
6 277 kr
Läs mer
28 apr
Manchester United vs Arsenal
Old Trafford
Premier League
2 590 kr
Läs mer
5 maj
Brighton vs Manchester United
Falmer Stadium
Premier League
6 741 kr
Läs mer
13 maj
Manchester United vs Watford
Old Trafford
Premier League
1 480 kr
Läs mer

Manchester United Biljetter och resor

Köp Dina Fotbollsbiljetter och Kom till Staden Manchester för att Uppleva Magin med Fotboll

Manchester United grundades 1878 och är en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i världen. Det är också den tredje rikaste fotbollsklubben i fotbollens historia. Genom att komma till Manchester under den här säsongen, kommer du att ha möjligheten att besöka den berömda hemmaarenan till fotbollsklubben, Old Trafford, som har en kapacitet på 75.000 personer. Manchester United har vunnit UEFA mästerskapet tre gånger och har 20 ligatitlar. Du kan fördjupa dig i historien om klubben och ta reda på intressanta detaljer under ditt besök i Manchester. Köp dina fotbollsbiljetter i dag och förvänta dig ingenting mindre än en minnesvärd upplevelse i Manchester.

Staden är ett intressant resmål eftersom det är den näst största staden i Storbritannien. Du kan definitivt ägna dig åt en hel del spännande aktiviteter här, eftersom den erbjuder olika attraktioner för besökare från hela världen. Imperial War Museum är en av dessa platser som illustrerar betydelsen av historia för de brittiska invånarna. Reservera dina biljetter när det passar dig och genom dessa kommer du garanterat att skapa minnen du sent ska glömma. Andra attraktioner som tilltalar turister är Heaton Park, Manchester stadshus, Urbis och Wheel of Manchester. Din fotbollsresa till Manchester kan bara bli mer spännande om du kombinerar den med stadsturism. Se till att boka dina biljetter i förväg så att inte alla biljetter redan tagit slut. En lovande fotbollssäsong kommer snart sparka igång!

Fakta om Manchester United

Manchester United eller Red Devils, som de även kallas för, är en av de framgångsrikaste klubbarna i engelska Premier League. Klubben flyttade till sin hemmaarena Old Trafford 1910 och har sedan dess vunnit hela 20 liga titlar och 11 FA-cup titlar.

Klubbens framgång är oöverträffad bland flera av Premier League rivalerna, då United vunnit Europacupen tre gånger, såväl som tre andra europeiska titlar samt världsmästerskapet för klubblag.

Säsongen 1998/1999, var en strålande säsong, då klubben blev trefaldiga mästare och vann FA-cupen, Premier League och Champions League – det första laget i England som lyckats med detta. Finalen vanns efter en otrolig andra halvlek då United lyckades kämpa tillbaka efter att ha legat under med 2-0.

Precis som Liverpool har även Manchester United drabbats av tragedi. År 1958 dog åtta spelare i en flygkatastrof i München, olyckan har blivit känd som flygolyckan i München.

Manchester Uniteds mest fruktsamma period har varit under senare tid. Under managern Sir Alex Fergusons tid har de vunnit större delen av sina titlar. Försäljning av fotbollsbiljetter och marknadsföring har lett till både framgång och berömmelse och klubben listades nyligen som den tredje rikaste klubben i världen.

Biljettpriserna för att se Premier League lagets hemmamatcher ligger från 53 pund till 31 pund beroende på var man sitter på arenan.

Manchester är en vidsträckt stad som har mycket att erbjuda blivande resenärer. Välkända attraktioner inkluderar bland annat: utställningen The Lowey Exhibit, krigsmuseet The Imperial War Museum North, fotbollsmuseet National Museum of Football, anrika badpalatset Victoria Baths och opera huset, The Opera House.